torstai 6. helmikuuta 2014

Tiimarille


Ajattelin jotenkin muistaa paikallisen Tiimarin väkeä. Mietin kukan tai kynttilän antamista, mutta ehkeivät he sellaisesta niin välitä kun samaisia kippoja ja kukkasia myyvät päivät pitkät. Ajattelin sitten tehdä kortin ja kirjoittaa jotakin viisasta kortin taakse. Lähinnä on harmistuttanut henkilökunnan puolesta koko Tiimarin ja sen väen kohtalo. Työpaikat lähti monelta ja moni asiakas jää vaille hyvää ja mukavaa ostospaikkaa. Itselleni ainakin Tiimari on ollut viikottainen ostoskohde, toisinaan mitään ei ole mukaan jäänyt, mutta tarjouksia olen mielenkiinnolla seuraillut.

Tänään kävin katsomassa, onko Tiimarissa enää mitään tavaraa. Olen odottanut kuin kuuta nousevaa pussipäiviä, ja tänään ne sitten olivat! Paitsi, ettei mitään oikein ollut enää ostettavissa. Liike oli ollut avoinna 1,5h ja hyllyt notkuivat tyhjyyttään. Kuulemma jonoksi asti ole väkeä oven takana liikkeen auetessa, ja oletettavasti tavaraa pusseihin on työnnetty sokeasti katsomatta mitä sinne menee, kunhan vaan mahdollisimman paljon saa kassiin täytettä.
Hieman siis haikeana olen, tyhjä kassi kädessä ja kiva ostospaikka on kadonnut katukuvasta.

No, kortin sain ainakin ojennettua ja myyjä oli hyvin hämmästynyt ja liikuttunut.
Eiköhän tästäkin menetyksestä selvitä - pikkuhiljaa.
Täytyy toivoa, että hyviä tarjouksia tulee muiltakin askarteluliikkeiltä, mutta kyllä tätä suruaikaa täytyy varmasti hetken aikaa viettää.

Hyvästi jää, Tiimari!
Oli ilo asioida teillä ja toivotan hyvää jatkoa Tiimarin väelle.


Suvikukka2014


2 kommenttia: