perjantai 16. tammikuuta 2015

Henkien opissaHenkien opissa – kommunikointia henkien kanssa
Annika Radlöv & Tuula Partanen
WSOY


Kuinka saada avaimet henkiseen, fyysiseen ja psyykkiseen kehitykseen yhteistyössä henkimaailman kanssa? Tuulan ja Annikan kertomukset omasta matkastaan avaavat lukijalle näkymän muutokseen: kuinka yhteys henkimaailmaan voi johdattaa vaikeiden elämänkokemusten kautta mielen vahvuuteen. Henkimaailman apu voi olla korvaamaton henkisen kehityksen tiellä: omaa sisintä ja elimistöä kuuntelemalla voi askel askeleelta oppia pysähtymään omien intuitioiden äärelle.

Kirjan harjoitusten avulla voit tutustua omaan henkioppaaseesi, opit kommunikoimaan henkien kanssa ja lisäät hyvinvointiasi ja energiaasi.

Kirja herätti mielenkiintoni ja ajattelin sen toimivan oppaana ja ohjaajana henkisellä polullani.
Lyhyesti sanottuna kirja kertoo Annikan ja Tuulan henkisestä matkasta, siitä miten he kommunikoivat henkimaailman kanssa. Ehkä ymmärsin kirjan nimen väärin, mutta ajattelin sen toimivan oppaana lukijalle, vaikka käytännössähän se siis tarkoitti juurikin kirjoittajaparin kokemuksia.
Opuksessa käsitellään pintapuolisesti myös fyysistä hyvinvointia henkisen hyvinvoinnin rinnalla, sisältäen mm. mielenkiintoista ravintotietoutta. Mielenkiintoisin osuus mielestäni on silti henkioppailta kanavoidut tekstit. On aina todella antoisaa ja sykähdyttävää saada tietoa henkimaailmasta käsin, olkoon se sitten enkeli tai henkiopas, 
tai joku muu tuolla puolen oleva läheinen.

Tuula ja Annika kertovat kirjassa avoimesti omista haasteistaan ja henkisestä matkastaan.
Kirjan lopusta löytyy ohjeet Qigong-harjoituksiin.

Muutoinkin loppua kohti kirja mielestäni parani, ja lopusta sain enemmän irti, 
sitä tietoa mitä kaipasinkin. 

Suvikukka2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti