perjantai 6. helmikuuta 2015

Yliluonnollisten ilmiöiden ensyklopedia


HARRI VIROLAINEN, ILKKA VIROLAINEN
Uskallatko avartaa ajatteluasi?

Tiedemiesten asiantunteva ja viihdyttävä johdatus arkisen ymmärryksemme ylittäviin ilmiöihin kuten jälleensyntymään, enkeleihin ja kuolemanrajakokemuksiin.
Yliluonnollisten ilmiöiden ensyklopediassa kysytään, ovatko yliluonnolliset ilmiöt eriskummallisia ensinkään. Kun tiede kehittyy, paljastuu yhä useampi ihmeeksi luokiteltu ilmiö kuitenkin luonnolliseksi.
Harri ja Ilkka Virolaisen matkassa lukija pääsee kiehtovalle matkalle selvänäkijöiden, ufojen ja kummitusten maailmaan. Millaisia kokemuksia suomalaisilla on edellisistä elämistä, rukouksen voimasta ja energiahoidoista? Entä mitä tieteelliset tutkimukset kertovat telepatiasta, enneunista ja elämän jatkumisesta kuoleman jälkeen?

Satuin huomaamaan kirjan sattumalta uutuuksien joukossa, ja mielenkiinnolla siihen tutustuin. 
Ja yllätyin.
Mahtavaa, että tällainen kirja on suomalaisten tekemä. Hienoa! Vastaavat teokset kun usein ovat käännettyjä teoksia. Koen ylpeyttä siitä, että kotimaastammekin löytyy yliluonnollisuuden tutkijoita. Toisaalta tuntuu hassulta, että tätä aihetta täytyy tieteen ja tutkimusten kautta todistaa, koska niin monelle, itseni mukaan lukien, tämä kaikki on luonnollista ja totta.

Yliluonnollisten ilmiöiden ensyklopedia on kattava teos yliluonnollisista ilmiöistä, sisältäen tieteellisiä tutkimuksia, tiedemiesten kommentteja ja suomalaisten kokemuksia.
Mukavaa oli myös löytää itselle tuttuja nimiä tekstin seasta, kuten Allison DuBois – jonka elämästä on tehty myös TV-sarja Näkijä.

Suosittelen kaikkia aiheesta kiinnostuneita tutustumaan tähän kirjaan, siitä löytyy runsaasti tietoa aiheen eri osa-alueista ja lisäksi runsaasti vinkkejä alan muusta kirjallisuudesta, johon itsekin täytyy tutustua.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti