lauantai 11. huhtikuuta 2015

Appelsiini-valkosuklaa juustokakku


Pohja

1 pkt Myllyn Paras suklaataikinaa

Täyte

2 dl kuohukermaa 
200 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g valkosuklaata
1 appelsiinin mehu
1 liivatelehti
1-2 tl vaniljasokeria
1-2 tl intiaanisokeria

Taputtele tai kauli taikina irtopohjavuokaan.
Paista uunissa n. 7-9 minuuttia 180 asteessa keskitasolla.

Valmista täyte vatkaamalla kerma vaahdoksi ja lisäämällä joukkoon tuorejuusto, sulatettu suklaa ja appelsiinimehu + liivate ( Liota liivatelehteä ensin muutama minuutti kylmässä vedessä. Purista appelsiinin mehu mukiin. Kuumenna mehu ja lisää puristettu liivatelehti kuumaan mehuun ja sekoita seos tasaiseksi). Lisää joukkoon sokeria ja/tai vaniljasokeria.

Kaada täyte vuokaan ja laita juustokakku jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi.
Voit myös pakastaa kakun.

Teen kakkuni mututuntumalla ja olen muokannut reseptiä itselleni sopivaksi. Mutta halutessasi voit muokata ohjetta esimerkiksi muuttamalla liivatteen, kerman tai sokerin määrää. Tämä ohje on helposti muokattavissa makumaailmaltaan monenlaiseksi.



Olen Hopottaja, eli testaan ja arvioin tuotteita ja palveluja.
Hopottaminen ja hopottajaksi liittyminen on ilmaista.
Tässä kampanjassa testaan Myllyn Paras Pyöreä Suklaataikinaa.




P.S. Suosittelukoodini on HOP5794 jos innostuit lähtemään mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti