maanantai 27. heinäkuuta 2015

Deepak odottaa vuoroaan


Deepak Chopra
Otava

Kirjan punaisena lankana kulkee ajatus kehon ja mielen yhteydestä. Henkistyneiden ajatuksien ohella on kaiken aikaa mukana käytännön näkökulma elimistön toimintaan ja uusien tapojen omaksumiseen.

Aluksi pohditaan henkisyyden ja lääketieteen välistä kuilua, sen jälkeen keskitytään sielun elvyttämiseen. Lopuksi annetaan kymmenen ohjetta tietoiseen elämiseen. Ohjeissa yhdistyvät henkinen ja fyysinen taso.

Lukija saa tietoa myös monista täydentävistä hoitomuodoista ja muista keinoista, joiden avulla voi tasapainottaa energioitaan. Luvassa on mielekkyyttä ja hyvää oloa.

Tunnettu henkisen kasvun kirjojen tekijä, lääketieteen tohtori Deepak Chopra on saanut runsaasti lukijoita ympäri maailman. 

Tämä kirja odottelee vuoroaan luettavien kirjojen pinossa. Olen kyllä jo aloittanut tutustumisen kirjaan, mutta jotenkaan en ole vielä päässyt siihen sisään niin, että pystyisin sisäistämään lukemani tiedon. Ehkä syynä on runsas tiedon määrä - paljon asiaa pienellä fontilla.
Pikkuhiljaa hyvä tulee. Eihän tämä mikään tentti ole, eli rauhassa tutustutaan ja lueskellaan.1 kommentti:

  1. Itsellä taitaa olla sama kirja hyllyssä. Harmittavaista, että monen mielenkiintoisen kirjan haasteena on sen vaikealukuisuus joka lauseen ollessa täyttä asiaa.

    VastaaPoista