tiistai 6. lokakuuta 2015

Kirjauutuuksia edullisesti!


Juha Mäntylän uutuus, Audrey, rakkaani nyt vain 10e sis. postikulut.
Teos on saanut runsaasti positiivisia arvosteluja.

Tuorila on kylä Merikarvialla. Se on kirjailija Juha Mäntylän kotikylä, jossa oli ennen kaksi huoltoasemaa, posti, kyläkauppa ja kyläkoulu. Nykyisin kylä on toisenlainen ja kirjailijakin asuu Lapualla, mutta sydämessään voi kehittää oman kotikylän – asuipa missä tahansa.

Tämän kirjan Tuorilassa on jazzklubi, jossa kuuluisat muusikot käyvät esiintymässä. Klubille saapuu myös salaperäinen nainen Audrey, joka myös katoaa salamyhkäisesti. Kirjan tuorilalainen mies matkustaa New Orleansiin etsimään jazzia ja Audreya. Häntä kiinnostaa myös voodoo, ja hän saakin kokea sen mahtavan voiman.

Audrey, rakkaani on mystinen pieni tarina musiikista, nuoruudesta, seikkailusta ja löydetystä onnesta. Tarina soljuu eteenpäin suvantoineen ja kohokohtineen kuin Miles Davisin musiikki, siinä soi Stan Getzin saksofoni, Dizzy Gillespien trumpetti ja Ella Fitzgeraldin ääni.

***Vuoden 2014 Joulukalenteri – 24 jännityskertomusta oli hitti! Joulukalenteri kirjan muodossa on hauska lahja, ja vaikka joulukiireiden keskellä ei ehtisi lukea, 
kymmenen sivun tarinan illassa ehtii aina.

Vuoden 2015 Joulukalenteri-kirja on koottu samalla periaatteella: minidekkari 24 eri kirjoittajalta. Onpa joukossa yksi näytelmäkin. Monipuolisuus on kokoelman vahvuus; jos kirjoittajan kynänjälki miellyttää, voit tutustua hänen muuhun tuotantoonsa ja löydät ehkä uuden suosikkidekkaristin.

Teemana ovat tällä kertaa paikat Suomessa ja maailmalla. Jokaista kirjoittajaa pyydettiin sijoittamaan tarina tiettyyn maahan tai kaupunkiin. Jotkut valitsivat oman kotiseutunsa, jotkut käyttivät muusta tuotannostaan tuttua ympäristöä ja henkilöitä, ja monet tarinoista ovat matkoja paikasta toiseen.

Tuttuun tapaan kaikki kirjoittajat lahjoittavat tekijänpalkkionsa hyvään tarkoitukseen. Tänä vuonna tuetaan Tukikummit ry:n toimintaa, jolla pyritään ehkäisemään nuorten syrjäytymistä.

Toimittanut: Juha Mäntylä

Lusijan tarinoita 15e sis. postikulut.
Joulukalenteri aikuiseen makuun itselle tai lahjaksi, ja hyvä idea esimerkiksi yrityslahjaksi.

Jos kiinnostuit, laita kommentti tämän postauksen alle, 
tai lähetä viestiä suoraan kirjailijalle:
juhakaritapiomantyla@gmail.com4 kommenttia:

 1. Juha Mäntylän kirja ilmaantui lukupinooni. Olen lukenut hänen dekkareita ja viihtynyt niiden parissa. Esittelysi perusteella odotan lukemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Toivottavasti pian saisit uusia kirjoja lukupinoosi kyseiseltä kirjailijalta. :)

   Poista
 2. Toi on niin ihana kirja, Audrey, rakkaani, toivon että sille tulisi jatkoa. Kirjailijan tyyli kirjoittaa on niin "pehmeä" ja mukaansa tempaava. Omaperäinen, hieno tarina jossa tulee syvältä jazz -musiikki, rakkaus ja kotiseutu.

  Kiitos Suvikukka hienosta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva kun kävit & kiitos viestistäsi.
   Mukava kuulla, että Audrey miellytti sinua. Toivotaan, että toiveesi toteutuisi.

   Poista