tiistai 22. syyskuuta 2015

Paperilla tiimi - täältä tullaan!

Heissan rakkaat lukijani ja blogiin eksyneet! :)Olen Suvi, 31-vuotias, Etelä-Pohjanmaalla asuva kahden lapsen kotiäiti, taskussa tekstiiliartesaanin ja koulunkäynninohjaajan tutkinnot.

Erilaiset kädentaidot kuten paperiaskartelu, DIY-jutut, valokuvaus, digiskräppäys, huovutus, painokangas, blogin ylläpito - kaikki ovat lähellä sydäntäni. Käytän töissäni paljon kierrätysmateriaaleja, ja tykkäänkin hamstrata kaikenlaista materiaalia kaapit täyteen, joista sitten voin myöhemmin väkertää jotakin uutta. Mielelläni myös etsin vaihtoehtoisia tapoja tehdä asioita, ilman, että aina tarvitsisi omistaa erilaisia laitteita ja välineitä.

Askartelen ja puuhastelen joko omaksi ilokseni tai sitten muille lahjaksi. Lapsille on myös kiva tehdä kaikenlaista ja somistusjuttuja blogistani löytyy mm. syntymäpäiviä ja muita juhlapyhiä ajatellen.
Kädentaitojen tekeminen on eräänlainen henkireikä - sen kautta voin toteuttaa itseäni ja saan aikaa itselleni. Toivon silti, että myös muut voisivat saada inspiraatiota ja ideoita tekemisistäni.Ilolla, innolla ja jännityksellä ilmoitan, että (jatko)hakemukseni Paperillan Design Teamiin hyväksyttiin ja uusi kausi starttaa näillä näppäimillä.
Uuteen tiimiin pääset tutustumaan täältä.

Paperillan DT 2015-2016

Jaana Hostikka
Taru Jehkonen
Maikki-Noora Karvinen
Marika Koskimäki-Ketelä
Jenni Kurki
Jenni Kylmäkoski
Anu-Riikka Lampinen
Sanna-Kaisa Mäkelä
Jonna Saariniemi
Anne Sievänen
Suvi Siipola
Siiri ViljanenEi kommentteja:

Lähetä kommentti