sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Halloween-banneri


Halloween mielessäni suuntasin nettiin ideoita etsimään. Tunnin (tai tuntien) etsintöjen jälkeen silmiini osui teemaan sopiva lepakkobanneri. Samantien mieleeni piirtyi kuva omanlaisesta viirinauhasta, johon suunnittelin laittavani lepakoita ja kurpitsoja.
Värimaailma muuttui hieman suunnittelun lomassa, kurpitsoista tuli kultaisia oranssin sijaan ja tausta sai elävyyttä ja ilmettä työn edetessä. Parhaimmillaan kai luominen on juuri sitä, että idea ja toteutus menevät yksiin ja ideoita pulpahtelee mieleen tehdessä.

Alunperin tein 11 viirin palasta mutta kun aloin ripustaa banneria paikoilleen huomasin, että palasia on liian vähän. Ei muuta kuin materiaaleja tönkimään ja tein 6 palaa lisää. Nyt se on juuri sopiva.


Viiripalasten pohjana käytin hyödykseni pahvisia (postitus-)kuoria, sellaista paksua materiaalia jonka toinen puoli on valkoinen ja toinen ruskea. Yhdestä kuoresta sain 16 palasta mutta jokaista en ottanut käyttöön koska osa pahvista oli "murtunut" ja osaa peitti teipit.

Kun palaset oli leikattu muotoonsa leimailin ruskeisiin palasiin ihanilla teksti- ja pitsileimasimilla kuvioita ja koristeeksi nidoin kurpitsan kultapaperista ja kirjansivuista. Kurpitsassa on kolme kerrosta: paljas, pitsileimasimella leimattu ja kultainen.


Valkoisten palasten reunoihin tuputtelin vaahtomuovin palasella ja Distress Inkillä väriä ja elävyyttä.
Lisäksi koristelin palaset pitsileimoilla ja nidoin palasen keskelle mustasta kartongista leikatun lepakon. Kaikki mallit omaa tekoa.


Näistä tuli kyllä tosi kauniita. Tykkään kovasti Tiimarista ostamastani pitsisetistä. Sillä saa kauniita kuvioita monenlaiseen tarkoitukseen. 
Tähän Halloween koristeeseen tulikin lopulta glamouria ja romantiikkaa lapsenomaisuuden sijaan, ja hyvä näin. Näistä tulisi kivoja tagejakin vaikka lahjapaketteihin.Luomisterkuin,
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti