maanantai 19. lokakuuta 2015

Handmade -uutuuskirjaKesän vaihduttua syksyksi on aika suunnata katse kohti joulua. Sen jälkeen voi taas aloittaa kevään odottamisen. Mutta nyt keskitytään vielä tähän hetkeen. Odotan aina innolla sitä hetkeä kun marraskuun loppu lähenee ja kirjastoon alkaa ilmestyä jouluaiheisia kirjoja. En taida olla ainoa, joka samaa odottelee koska ellei ole nopea kirjat katoavat kirjaston hyllyiltä nopeasti. Viime aikoina olen vain huomannut ikävän seikan: uusien joulu- ja askartelukirjojen vähyyden. Harmittaa kovasti ettei niitä nykyisin enää ilmesty niin paljon kuin toivoisin. Ei ainakaan suomeksi käännettyinä.

Kun sitten huomasin Readmen valikoimissa kirjan Handmade - ideoita ja ohjeita kädentaitajille olin innoissani! Kirjassa on paljon mukavia ja uusiakin ideoita. Projektit ovat helposti toteutettavissa ja ohjeet ovat selkeät. Kirjasta löytyy ompelu- ja virkkausjuttuja, paperiaskartelua ja yhdessä pääosassa on juutti, niin lankana kuin kankaanakin.

Jos siis kaipaat uusia ideoita ja inspiraatiota vaikkapa joululahjoja ajatellen niin tästä kirjasta löydät varmasti monta kivaa ideaa. Materiaalit ovat helposti saatavilla suomalaisista liikkeistä.

Readme.fi -sivustolla sanotaan näin: 
Kirjan mallit on tehty suomalaiseen makuun ja töissä on käytetty paljon kotimaisia materiaaleja. Kirjan tekijät ovat kokeneita alan ammattilaisia ja he ovat jo vuosia miettineet, mitä suomalaiset kädentaitajat haluavat tehdä. Vastaukset ovat nyt selvillä ja niistä parhaimpia on koottu tähän kirjaan. Kirjan kaikki materiaalit ovat saatavilla laajasti suomalaisista kaupoista!Askartelun iloa toivottaa,


P.S. Jostakin syystä Readme:n sivuilla oleva kansikuva on eri kuin mikä kirjan virallinen ulkoasu on, mutta nimen perusteella löydät kirjan varmasti kaupoista ja kirjastoistakin.

HANDMADE ideoita ja ohjeita kdentaitajille
Heini Ruha & Anne Nuottanen-Tuomela
2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti