perjantai 4. joulukuuta 2015

Kauralastun uusi ulottuvuus


Tässä toinen Dansukker -testauksen myötä tekemäni herkku.


Kinuski-puolukka-herkku

Kinuski (keitä kunnes kinuski on tarpeeksi paksua, n. 10-15minuuttia)
2 dl kermaa
1 dl fariinisokeria

Pohja, (paista 200*asteessa noin 5minuuttia)
50 g voita
2 dl isoja kaurahiutaleita
1 rkl ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl muscovado ruokosokeria
1 muna

Lisäksi 2,5 dl jäisiä puolukoita

Käy äänestämässä vuoden makeinta herkkua ja voit voittaa upean tehosekoittimen!





3 kommenttia:

  1. aikas namin näköistä!

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä hyviltä! Pakko testata, tosin puolukat ei kuulu lemppareihin. Toimisikohan esim. mustikoiden kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että mustikatkin sopivat mainiosti. Halusin vain testata puolukoita vaikka itsekin aluksi epäilin, että mitenköhän happamia mahtavat olla. Ihme kyllä ne olivatkin justiinsa hyviä tässä muodossa, makeutta tulee kuitenkin kaurakeksistä ja kinuskista :)

      Poista