sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen risukimppuKokeillaas tänä vuonna tällaista. Oksat löytyivät lenkin varrelta maasta makaamasta ja päätin tapani mukaan kerätä ne talteen. Osasta oksia kiepsuttelin pieniä kransseja, joista jossakin vaiheessa on tarkoitus tehdä jotakin. Isoimmat oksat kieroin rautalangalla yhteen ja kokosin ne tällaiseen "suppuun". Pistin kimpun veteen, katsellaan josko oksiin alkaisi tulla vihreyttä, olivat kuitenkin sen verran tuoreita. Ei kai pääsiäisoksien tarvitse aina olla pajunkissoja? En edes ole nähnyt missään pajunkissoja tälle kevättä.

Koristelun suhteen olen aina pitänyt langat tiukasti itselläni, en kai oikein kestä 'pientä kaaosta' tai sitä että joku koriste on väärässä paikassa. Tänä vuonna otin lunkisti ja annoin lasten osallistua koristeluun rennolla otteella. Oksien joukkoon asettuivat sulassa sovussa niin tiput kuin munatkin. Päätettiinpä laittaa pääsiäisen teemaan sopivia silkkikukkiakin joukkoon. Ja ihan hyvältähän tuo kokonaisuus näyttää! 

Keräsin lisäksi vanhoja, kuivia, omenapuun oksia ja laitoin maljakkoon. Tarkoitus oli koristella ne söpöillä pupukuvioisilla lemppari-munakoristeillani, mutta kävipäs niin etten löytänytkään niitä enää mistään! Äh. En keksi mihin hyvään jemmaan olen nekin laittanut.
Poika työn touhussa. Noita-akkakin löysi oman paikkansa risukimpusta. Ja huomatkaa tuo ylhäällä vasemmalla oleva tipu, sehän sopii tähän vallalla olevaan leijuva/kelluva kuppi -askarteluteemaan.

Mukavaa Pääsiäistä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti