torstai 4. elokuuta 2016

Arjen ylellisyyttä | Asuntomessut


Poimin tähän arjen ylellisyyksiä, kauniita yksityiskohtia, itseäni miellyttäviä värejä, pintoja ja sisustusratkaisuja. En ole pelkistetyn ilmeen ystävä, vaikka vähäeleisyys voi olla myös kaunista. Pidän silti enemmän runsaista muodoista, rouheudesta ja murretuista väreistä. Sisustaminen ja värien käyttö ei kuitenkaan ole niin helppoa miltä se ehkä näyttää, ja näistä kuvista voi poimia toimivia ideoita omaankin kotiin. Mielelläni en jättäisi kotiini yhtäkään valkoista seinää vaan käyttäisin runsaasti värejä ja eri sävyjä. Onneksi maaleja voi sävyttää lähes millä tahansa värillä ja sävyllä!Messuilla pääväriksi näyttäisi nousseen merelliset vihreän ja sinisen sävyt, tumma petrooli ja aquan sävyt, mukana myös ihania murrettuja laventelin, kavervan ja mintun sävyjä.2 kommenttia:

  1. Kirjava lattiapinta oli joskus 70 luvun lopussa muotia. Tiedän kun meillä oli. Tuleekohan uudestaan in jutuksi. Kivoja kuvia laitoit, kiva katella kun itse en päässyt sinne messuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että kuvat miellyttivät sinua! Äitini sanoi ihan samaa, että vastaavanlaisia kuviolattioita oli vuosikymmeniä sitten. Taitavat tosiaan olla tulossa muotiin jälleen. Samaa ilmettä näkyi myös kaakeleissa. Tykkään kyllä kovasti itse näistä!

      Poista