maanantai 2. toukokuuta 2022

Ollaan apinana

Voimistelurenkaat ja leuanvetotanko
*mainos Gorilla Sports*

Renkaita ei ehkä korviin ole tulossa mutta kattoon sellaiset voin laittaa.
 

Tai tarkemmin ottaen oviaukkoon. Tämä on nyt tätä lasten villitystä, johon aikuiset innostuvat lähteä mukaan. Toiset villitykset on kuitenkin ihan hyviä hullutuksia. Kaikki mitkä edesauttavat hyvinvointia on plussaa. Ikävä kyllä kaikkiin lasten toiveisiin ei pysty vastaamaan, mutta nämä eivät olleet sellaisia.

Tarkemmin ottaen kuulin näistä lapsen kaverin äidiltä ja innostuin. Lapsi kun tykkää "olla apinana" eli kiipeillä, roikkua ja temppuilla niin voimistelurenkaat on siihen helppo vastaus. 


Kattoon ei ollut mahdollisuutta renkaita ripustaa, tai sopivaa paikkaa niille ei katosta löytynyt. Pitäisi myös vähän olla kuusalla, mihin päin kattoa on turvallista koukut kiinnittää. Noh, enisen veikko, turha miettiä kattoasiaa kun kaverilla oli renkaat kiinni leuanvetotangossa. Siitäkin toki olin vähän huolissani, että miten tanko renkaineen pysyy turvallisesti paikoillaan mutta kuulemma setti pelitti hyvin. 

Voimistelurenkaat ja leuanvetotanko GorillaSport

Ihmettelen silti edelleen tankojen paikallaan pysymistä. Olihan meillä kotopuolessakin sellainen, enkä muista oliko kyseistä tankoa kiinnitetty edes ruuveilla karmeihin vai oliko se vain kiristetty paikoilleen. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. 

GorillaSport jumppamatto

GorillaSportista löysin sitten renkaat, tangon ja paksun jumppamaton, joka laitetaan aina temppuilujen ajaksi tangon ja renkaiden alle lattialle. Paksu matto on kätevä ja estää suurimmat kolhut.

GorillaSportista kylläkin huomauttivat moneen kertaan, etteivät suosittele renkaiden ja oviaukkoon laitettavan leuanvetotangon yhdistämistä toisiinsa. Olivat sitä mieltä, että renkaissa tapahtuva toiminta saattaa vaikuttaa tangon paikalla pysymiseen. Hyvin on kuitenkin ainakin meillä tämä yhdistelmä toiminut.

Leuanvetotanko GorillaSport

Tanko kiinnitettiin paketin mukana tulleilla ruuveilla ovenkarmiin, kumpaankin päähän kolmin kappalein. Ruuvikiinnityksen avulla tangon kuormituskesto lisääntyi 70 kilosta 95 kiloon. Ja lapsen ollessa noin 30 kiloinen, sietää tanko renkaineen hyvin myös temppuilussa tapahtuvan liikkeen.

Renkaat valikoituivat lopulta näiksi mustiksi, sillä puiset olivat tilaushetkellä loppu. Mutta oikeastaan nämä on ihan kivat, ja sopii hyvin yhteen tangon sekä mustan maton kanssa. Eikä sillä loppupeleissä oikeastaan niin suurta väliä ole minkä väriset ne ovat, kunhan ovat hyvät käyttää ja ajavat asiansa. Muksu ainakin on tykännyt kun musta on yksi hänen lempiväreistään.

Renkaiden mukana tulee erittäin pitkät kiinnityshihnat. Mietittiin ensin, että leikataan ne lyhyemmiksi mutta päädyttiin lopulta kiepsauttamaan ne tangon ympäri kahdesti ja loppupätkät toimii apunauhoina renkailla voimisteluissa. Lapsen mukaan ne ovat siihen tarkoitukseen erittäin hyvät. Ja jos renkaat joskus vaihtavat paikkaa, on hyvä että hihnoissa on tarpeeksi pituutta.

Matossa on paksuutta perus 0,5cm sijaan sentti enemmän eli 1,5cm. Se on valmistettu korkealaatuisesta, liukumattomasta, kulutusta kestävästä, ihoystävällisestä vaahtomateriaalista. Toimii siis vallan mainiosti myös tässä tarkoituksessa.

Voimistelurenkaat ja leuanvetotanko


Loppupäätelmänä ollaan tyytyväisiä näihin tuotevalintoihin ja tähän settiin, jossa renkaat roikkuvat leuanvetotangosta, vaikkakin Gorillasportin ystävällinen asiakaspalvelija painotti, ettei sellaista suosittele. Meillä on kuitenkin toiminut eikä moitetta ainakaan vielä ole sanottavaksi yhdessä tai tuotteista erikseen. Toki kuten kaikessa ja aina, täytyy pitää huolta turvallisuustekijöistä ja tarkistaa tangon pysyvyys sekä renkaiden hihnojen pito. 


Tuotteet saatu yhteistyön kautta | gorillasports


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti