torstai 20. tammikuuta 2022

Kulje valosi kanssa -opaskortit

Kulje valosi kanssa opaskortit

Kulje valosi kanssa -opaskortit toimivat kuin mikä tahansa muu korttipakka. Kortit antavat toivoa, lohtua, voimaa ja vahvistusta pyrkimyksillemme kohti iloa, valoa ja hyvää oloa.

Nämä erityiset kortit ovat suunnattoman kauniit ja inspiroivat, ja pelkästään niitä katselemalla voi eheytyä ja inspiroitua. Hurmaavat kuvitukset ja värimaailma rauhoittaa ja voimaannuttaa.

Pakassa on 44 opaskorttia, jotka on jaettu viiteen eri osa-alueeseen: vahvistuskortit ohjaavat oikeiden valintojen tekemisessä, kysymyskortit auttavat kuuntelemaan sydämesi ääntä, toimintakortit neuvovat, miten toimia jossain tilanteessa, kun taas aktivointikortit herättävät parantavat voimasi ja siirtymiskortit johdattavat sinut sisäisen ja voimaannuttavan luovuutesi äärelle.

Korttien mukana tulee opaskirja, jossa jokaisen kortin sisältöä on avattu syvällisemmin. Kortteja voit käyttää monella tavalla, voit nostaa itsesi lisäksi myös muille. Opaskirjasessa on vinkkejä erilaisiin pöytiin, joilla kortteja voit nostaa.

On olemassa tietoisuuden kenttä, joka sisältää kaiken maailmankaikkeudesta löytyvän viisauden. Sieltä löytyvät kaikki vastaukset kaikkiin kysymyksiin mitä tahdotkaan kysyä. Tietoisuuden kentässä voit selailla sielusi avointa kirjaa. Kulje valosi kanssa -opaskorttien tarkoituksena on auttaa luomaan yhteys tuohon viisauteen.


Kulje valosi kanssa opaskortit


Rebecca Campbell on kansainvälisesti arvostettu henkinen opas ja opettaja, joka rohkaisee ihmisiä vastaamaan sielunsa kutsumukseen. Viisas Elämä on aiemmin julkaissut häneltä teoksen Rise Sister Rise – Vapauta viisas, villi naiseutesi (2020). Kortit on kuvittanut Danielle Noel.


Campbell, Rebecca
Kulje valosi kanssa -opaskortit

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti