sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Fiskarettesin kesäkisa alkaa - osallistu mukaan!

PIENTÄ MAINOSTA Piian & Fiskarettesin puolesta!


Nyt kun lämpöä on aurinko tarjoillut pitkin Suomea ja Fiskarettes -sivustollakin on uusi upea ulkoasu niin on aika juhlistaa kesän alkamista pienellä kilpailulla! Ja kuten otsikko sen jo kertoo niin kesäaiheisella sellaisella!
Tällä kertaa siis askarrellaan jotain kesäistä haastetyöksi!  Onko työ sitten kesäinen onnittelukortti, minialbumi tai skräppileiska lomareissulta tai vaikkapa mökkituliainen – osallistumistyön muodon ja tekniikan saatte vapaasti itse päättää kunhan noudatatte alla annettuja ohjeita ja sääntöjä!
Kilpailun tarkemmat säännöt ja ohjeet:
1.
Kilpailuun voi osallistua  25.5.2014 klo 14 alkaen ja osallistuminen sulkeutuu sunnuntaina 15.6.2014 vuorokauden päättyessä.
2.
Pääpalkintona on Ambassadorinne suosikkituote, joka on käytössä ihan joka päivä – eli pyöröterällinen kannettava 30 cm paperileikkuri. Voittaja on eniten ääniä saaneen työn askartelija. Äänestysaika on 16.6. -22.6.2014. Voittaja julkaistaan kun kaikki annetut äänet on laskettu ja voittajalle ilmoitettu voitosta.
9908 pieni
Lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kaksi Fiskarsin ihanaa pilvikuvioista Squeeze Punch – lävistäjää:
pilvileikkuri3.
Kilpailuun osallistutaan työllä, joka on ennenjulkaisematon ja tehty nimenomaan tätä kilpailua varten. Voit kuitenkin osallistua sillä myös muihin haasteisiin.  Osallistumistyössä ei tarvitse käyttää Fiskarssin tuotteita vaikka mielellämme niitä näemme tietysti teidän käyttävän.
4.
Osallistumistyön muoto, tyyli ja toteutustapa ovat täysin vapaita. Ainoa vaatimus on, että kyseessä on käsintehty ja kilpailun aihetta noudattava askartelutyö. Valitettavasti emme hyväksy digitaalisia töitä mukaan kilpailuun.
5.
Kilpailuun osallistut seuraavasti:
-Kirjaudu sisään tunnuksillasi, ja klikkaa tämän postauksen yläosassa “Katso kilpailu ja osallistu”. Sitten hieman selaat sivua alaspäin ja pääset tekemään postauksen johon liität kuvan työstäsi. Jokaisen työ siis osallistuu omalla postauksellaan, voit halutessasi liittää useamman kuvan ja kertoa sivun tekemisestä ja tarinasta enemmänkin!  Työsi tulee näkyviin kun se on moderoitu (max 2pv). Kuvien max. koko on 1024px. Kaikki määräaikaan mennessä lähetetyt työt osallistuvat kilpailuun vaikka niiden moderointi tapahtuisikin vasta osallistumisajan jälkeen.
HUOM! Kuvien koko täytyy olla vaatimusten mukainen – tarkistakaa koko ennen kuin lähetätte työnne! Lisäohjeita kuvien pienentämiseen löytyy TÄÄLTÄ! Jos ei ohjeista huolimatta kuvien pienentäminen onnistu itsellä niin voit lähettää kuvat pienentämistä varten myös team@fiskarettes.fi ja allekirjoittanut lähettää ne pienennettyinä takaisin. Olethan kuitenkin ajoissa liikkeellä jos tahdot että pienennän kuvat koska en ole jatkuvasti sähköpostin äärellä näin kesäaikaan ja matkustan ulkomailla ajalla 26.5. – 3.6.2014.
-Työhön ei tarvitse käyttää Fiskarssin työkaluja, vaan kaikki tyylit ja tavat ovat vapaita, samoin askartelutyön koko ja muoto.
Nyt kaikki inspiroitumaan kesästä ja auringonpaisteesta – jakakaa kesän ihanimmat ideat kanssamme ja osallistukaa samalla ihanien palkintojen tavoitteluun!
Jos ilmenee ongelmia tai  kysymyksiä ottakaa yhteyttä team@fiskarettes.fi tai klikkaamalla minun kuvaani tuolla ylhäällä. Olen täällä ihan teitä varten auttamassa ja vastaamassa kysymyksiin!
Aurinkoisia askarteluhetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti