lauantai 3. toukokuuta 2014

Kortit kevään juhliin - tilaustyönäYO-kortti


Lakin tein itse mustasta ja valkoisesta paperista ja lyyrana toimii hopeatussilla tehty "piste".
Mietin tovin tuon köynnöksen lisäämistä korttiin, mutta ihan hyvältä se silti näyttää. Tuo runsautta ja väriä. Sen liimaamiseen käytin ensimmäistä kertaa, aiemmin CChobbylta tilaamaani, liimakynää. Ensin ajattelin kynän olevan kuivunut, kun ei liimaa meinannut tulla, mutta lopulta toimi vallan hyvin ja liimaustehokin oli tosi hyvä. Ainakin tällaisiin pieniin koristuksiin.
(Viva Decor - Glue Pen)
Violetti ruusu on ostettu muinoin Tiimarista, ja näitäkin käytin ihka ensimmäistä kertaa. Olen niitä ostellut varastoon, mutten ole rohjennut käyttää korteissa. Ehkä siitäkin syystä, etten ole ollut ihan satavarma miten kukat saa siististi töihin kiinni. Mutta ihan kivastihan tuo tuohon meni. Varren pujotin kakkupaperin rei'istä ja kakkupaperin liimasin kiinni korttiin. Toivottavasti pysyy paikoillaan.


Tämänkin kortin piti alunperin olla selkeä YO-kortti, mutta en vain mitenkään saanut yo-lakkia sopimaan korttiin siististi ja nätisti. Siispä jätin sen pois. Ehkä tuo teksti sitten korvaa osaltaan lakin puuttumista, koska tulevaisuushan on nuorilla ihan auki - haaveista totta.

Perhospaperi tekstillä on Vivi Gaden papereita.
Onnea-teksti on tehty Dymolla.
Perhonen on stanssattu ja kakkupaperit olen ostanut Keskisiltä.
Molempien korttien taustapaperit on Paperinauhasta, Dovecraftin Back to Basics.

Suvikukka2014


1 kommentti: