sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Rakkauden voima elämässä/kirja

Sankelo, Merja: Rakkauden voima elämässä
Merja Sankelo – Rakkauden voima elämässä
KustannusHD

Kirja käsittelee rakkautta eri muodoissa ja elämän eri vaiheissa monella tapaa. Rakkauden viestien välittäjänä toimivat henkioppaat, jotka puhuvat Merja Sankelon kautta, tai siis välittävät tietoa hänen kauttaan.
Kirja kertoo universaalista rakkaudesta ja sen merkityksestä elämälle ja henkiselle kehitykselle.

Koin kirjan heti alkumetreiltä omakseni, omaksuin tietoa suoraan henkioppailta ja nyökkäilin, että näinhän se on, näin meidän pitäisi toimia. Henkioppaat nimittäin välittivät viestiä muun muassa rakkaudesta planeettaamme kohtaan, ja jakoivat ohjeita siitä, miten maapalloa tulisi hoitaa, mitä tulisi tehdä mahdollisimman pian, jotta maapallon eheytyminen voisi alkaa. 
Jossakin vaiheessa huomasin olevani ihan eri mieltä kanavoitujen tekstien kanssa ja se sai minut hämilleni. Ajattelin ja odotin tietynlaista ajatusmaailmaa ja sainkin lukea ihan päinvastaista. Aloin pohtia, että miten korkeammalta taholta voi tulla niin erilaista, ristiriitaista, tietoa. Olin nimittäin lukenut toisaalta samaisesta asiasta ihan päinvastaista kanavoitua tekstiä. Mistä siis voi tietää mikä totuus on totta, ja miten paljon kirjoittajan omat ajatukset tulevat silti läpi vaikuttaen kanavoituun tekstiin, ja kuinka paljon vaikuttaa sekin, miten viestit ymmärretään. Keskustelin aiheesta henkisissä piireissäni ja sain omiin ajatuksiini vastakaikua. Ehkä siis tämän kirjan tarkoitus olikin lähinnä herätellä ja antaa aihetta suhtautua asioihin kriittisemmin, sekä auttaa lukijaa luottamaan enemmän intuitioon ja omaan sisäiseen ääneensä.


Luin suurella mielenkiinnolla kirjoittajan omista kokemuksista ja henkisestä heräämisestä & kasvusta – opinnoista, kursseista, reikistä ja enkeleistä. Oli inspiroivaa lukea, että hän ei käynyt erityisiä kursseja vaan opiskeli meditointitekniikoita itse kirjoista. Ehkä minullakin on siis vielä toivoa kehittyä ja päästä käsiksi konkreettisesti henkiseen puoleeni. Matka voi olla pitkä mutta toivottavasti tuloksekas.

Kiitos kirjailijalle tietoisuuden avartamisesta ja siitä, että hän uskalsi epäilijöiden puheista huolimatta julkaista kirjansa. Suomalaisilta kirjailijoilta ilmestyy henkistä kirjallisuutta turhan vähän.

”Tämä kirja kertoo universaalisesta rakkaudesta ja rakkauden eri ilmenemismuodoista sekä sen merkityksestä yksilön elämälle ja henkiselle kehitykselle. Kirja antaa avaimet onnelliseen ja rakkauden täyttämään elämään. Kun elämä perustuu rakkauden voimaan, olet löytänyt itsesi ja pystyt elämään entistä täysipainoisemmin ja nauttien jokaisesta hetkestä ja päivästä.
Dosentti Merja Sankelo on koulutukseltaan terveydenhuollon tohtori. Hän on tutkijauransa alusta lähtien ollut kiinnostunut parantumattomasti sairaiden hoidosta lähellä kuolemaa. Tutkiessaan aihealuetta hän törmäsi myös rajatiedon kirjallisuuteen ja kiinnostui itsensä henkisestä kehittämisestä. Useiden vuosien säännöllisen meditoinnin seurauksena hän sai yhteyden henkimaailmaan sekä siellä oleviin enkeleihin ja henkioppaisiin. Kirjassa henkioppaat kertovat rakkaudesta elämän voimana ja henkisestä kasvusta maanpäällisen elämän aikana. Lisäksi dosentti Sankelo kertoo miten hän itse heräsi rakkaustietoisuuteen ja minkälaista hänen oma edistymisensä henkisellä polulla on ollut.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti