sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

Julisteet pojan huoneeseen GallerixiltaMainos Gallerix.fi

Kevättä kohti kuljetaan, maaliskuukin jo puolessa välissä. Ihanaa kun valon määrä lisääntyy. Keväällä saan yleensä enemmän virtaa ja halu muutoksille sisustuksessa kasvaa. 

New Ideas -poster

Tilasin jälleen muutaman julisteen lisää kun siihen avautui mahdollisuus. Jo tutuksi tulleen Gallerixin runsaasta valikoimasta valitsin pojan huonetta ajatellen muutaman A4-kokoisen posterin.

Julisteita löytyy neljää eri kokoa. Julisteen voi halutessaan valita joko reunattomana tai valkoisin reunoin. Gallerixin valikoimista löytyy myös kehyksiä neljässä koossa ja kolmessa värissä. Mutta tällä kertaa en kehyksiä tilannut, sillä ne ovat suht kalliita ja samaa laatutasoa saa esim. Jyskistä monta kertaa halvemmalla.

 
Aiheiksi valikoitui mm. pelaamiseen, luontoon ja avaruuteen liittyviä kuvia, lapsen mieltymyksiä seuraten. Tein valinnat myös siltä pohjalta, että kuvat kiinnostaisivat lasta myös tämän kasvaessa. 

Baby Turtle On Beach

Tuotteet saapuivat jälleen nopeasti, noin viikossa. Tarvittaessa asiakaspalvelu auttaa ja toimii kiitettävästi. Julisteet on pakattu kauniisiin pahvikartioihin, joita mielellään käyttää sisustuksessa sellaisenaankin somisteena tai sitten ne toimivat kätevinä säilytyspakkauksina vaikka lasten piirrustuksille tai kausikoristeille. Silkkipaperikääreet ovat nekin jotenkin ihanan ylellisiä.


Julisteet sängyllä:

Taustalla:Julisteet isossa kehyksessä:


Tilasin kaikki julisteet koossa 21x30. Sävymaailma näissä kaikissa on hillitty mutta jotkin sävyt toistuvat osassa julisteissa. Tarkemman listan suosikeistani löydät täältä.
| mainos | Ei kommentteja:

Lähetä kommentti