keskiviikko 30. lokakuuta 2013

SH haaste nro 20 - "SOME"Skräppihetket -haaste nro 20 - "SOME"


"Skräppää päivästäsi sosiaalisessa mediassa. Sivu voi kertoa myös siitä miten sosiaalinen media vaikuttaa elämääsi. Sosiaalinen media: twitter, blogit, facebook, instragram, pinterest jne."

Oma aikani menee Facebookin, sähköpostin, valokuvauksen ja kuvankäsittelyn ohella blogia pyörittäessä. Tai siis täytyy tarkentaa, oma - vapaa - aikani. Kotiäitinä ei pahemmin ehdi tai voi istuskella pitkiä aikoja koneella, lapsi ja koti vaatii aikansa.
Mutta, nämä vievät kyllä suurimman osan siitä omasta ajasta. Nautin blogin pitämisestä ja ennen kaikkea siitä täytteen tekemisestä sinne omaan blogiin, joka siis sisältää kaikenlaista väsäilyä, kortteilua, digiskräppäilyä, valokuvausta...
Paljon aikaa menee myös siihen jälkivääntöön ja hienosäätöön. Kun ensin on tehnyt kuvat valmiiksi kuvankäsittelyohjelmalla, siirrytään digiskräppäysohjelman pariin. Sitten yritetään löytää harkittu ja harmoninen kokonaisuus koristeiden ja tekstien kanssa. Mutta aina se ei ole niin helppoa. Kuten tässäkin työssä, mustat reunat kuvissa ei nyt sitten sovikaan oikein tähän, vaaleampi olisi parempi, mutta sitten homma pitäisi aloittaa alusta ja vaatisi usemman tunnin työstöön, eikä sitä aikaa nyt taida olla, kohta päättyy tämä vuorokausi ja nukkuakin pitäisi ehtiä. Siispä annettakoon mustien kehyksien olla.

Suvikukka2013


4 kommenttia:

 1. WOW!
  Tää on kyllä tosi upea leiska!
  Hienosti sommiteltu ja hillitty värimaailma hivelee silmää.
  Kiva kun olet mukana haasteessa!
  xx Merkku xx

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Taru! Jännä miten sitä on aina niin itsekriittinen omista töistään. Tämäkin oli sellainen vaakalaudalla oleva, tykkäänkö vai enkö..jotakin hienosäätöä ehkä olisi vielä vaatinut, mutta se aika, se aika...Rajallista. :)

   Poista