tiistai 23. toukokuuta 2017

Tutustu monipuoliseen Farmariin

Enää muutama viikko ja sitten starttaa Farmari 2017 Seinäjoella! Farmari on alan ammattilaisten, harrastajien ja kuluttajien kohtaamispaikka, tapahtuma jossa on jokaiselle jotakin. Lapsiperheille nähtävää on erityisen runsaasti! Meillä lapset jo odottavat kovasti koska pääsevät katselemaan ja tutkimaan isoja koneita, maatilan eläimiä ja muita aktiviteetteja. Kävimme esikoisen kanssa vuonna 2013 Farmarissa ja silloinkin lapsille oli järjestetty mukavasti puuhaa eri pisteissä.

Kuvat vuoden 2013 Farmarista.


Tänä vuonna Farmarissa vahvasti esillä ovat mm. kädentaidot ja lähiruoka, näille on varattu ihan oma hallinsa. Maku -alueella pientuottajien elintarvikkeet ovat esillä monin eri tavoin. Lähiruokatorilla on erityisesti eteläpohjalaisyrityksiä. Taito -alue on suunnattu kotimaisesta käsityöstä kiinnostuneille ihmisille.
Kuvat: Taito EP



Kädentaitojen hallissa Taito-alueella on myymässä tuotteitaan noin 70 suomalaista käsityön ammattilaista ja yrittäjää, joihin pääset tutustumaan myös mm. haastattelujen kautta lavan ohjelmassa. Taito-alueella voit osallistua yhteisölliseen taideteokseen “Minun maaseutuni” ja jättää ajatuksesi siitä, mitä maaseutu sinulle merkitsee – kirjaimin tai piirroksin. 

Suomen juhlavuosi tulee näkymään kädentaitojen hallissa Suomi 100 henkisinä valmistuotteina sekä materiaaleina. Kädentaitojen hallista löytyy myös runsas valikoima uusia työvälineitä ja materiaaleja niin käsityöhön kuin askarteluunkin. Taiteilijoitakin hallista löytyy; Marika Koskimäki-Ketelän työnäytös pyörii messuosastolla koko ajan ja hänen kuvioimansa ison kolmiulotteisen lehmän valmistumista voi seurata päivittäin. Suosittuihin miniryijyihin saat ideat ja vinkit eteläpohjalaisten blogistien valmistamista miniryijyistä, joista on koottu näyttely. Kaiken tämän lisäksi Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi ottaa pienet Farmari tapahtumakävijät huomioon järjestämällä hauskan pajan, jonne lapsi voi tulla kuvioimaan tiskirätin. Paja sopii kaiken ikäisille!
Kuvat: Taito EP

Kädentaitojen hallissa on myynnissä mm.
- lasten ja naisten vaatteet
- käsityö- ja askartelumateriaalit
- nahkatuotteet
- puu- ja pläkkipeltituotteet
- puukot




Farmari2017
Lisätietoja Taito-alueesta löydät täältä, klik!

Yhteistyössä Suvikukkasia / SOblogit | Farmari2017




28 kommenttia:

  1. Paljon olisi siis nähtävää ja koettavaa Farmarissa :) toivottavasti siitä tulee ikimuistoinen mahdollisimman monelle.

    jussi.kujanpaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Jei, mukana arvonnassa.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Minäkin olen ollut Farmareilla 2013. Silloin tyttäremme oli vauva. Nyt olisi kiva päästä uudestaan katsomaan mm. eläimiä niin, että tyttökin niistä ymmärtää. tuija.polvi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  4. Ei olla koskaan Farmarissa käyty, joten tässäpä olisi varmasti oiva tilaisuus :) ~Johanna (johannapenttinen83 (a) gmail.com)

    VastaaPoista
  5. Osallistun Farmari-lippuarvontaan.
    Leila.korpilahti ät gmail.com

    VastaaPoista
  6. Voi vitsi, siitä onkin aikaa kun viimeksi olen käynyt Farmarissa. Lähemmäs kymmenen vuotta... Mukana siis ehdottomasti :)
    matsalikka@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Emännän ja kahen muksun kanssa olisi kiva päästä Farmariin.

    VastaaPoista
  8. Osallistun arvontaan :)
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Enemmänkin kuin ihanaa olis saada liput
    marjo66@suomi24.fi

    VastaaPoista
  10. Kyllä olis kiva päästä käymään :) paljo kaikkea jännää, viimeks käyny joskus pienempänä.

    VastaaPoista
  11. Mukana arvonnassa! Koko perheen voimin lähdettäisiin tutkiskelemaan Farmarin tarjontaa. Varmasti olisi mielenkiintoinen ja kiva päivä kaikilla.☺
    henna.niemitalo@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Mummi vie Lassin 2v.kattomaan "lakkoleita" koistinenriittakaisa@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Mukana arvonnassa. Farmariin olis kiva päästä perheen kanssa.
    elinamjarvi (at) gmail.com

    VastaaPoista
  14. Kahdesti olen käynyt aikaisemmin. Eläimet ja käsityöt kiinnostavat :)
    mantalisti0@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Meidän pieni perhe iloitsisi kovasti! toimiskonytvaiei@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Vien tyttäreni ja emännyyksen sinne :) Eläinten suuri ystävä :)

    VastaaPoista
  17. Farmariin on mentävä koko perheen voimin, kun se taas tulee sopivan ajomatkan päähän meiltä. Etenkin lähiruoka ja eläimet kiinnostavat :) riiti81(At)gmail.com

    VastaaPoista
  18. On jo muutama vuosi aikaa, kun olen viimeksi päässyt osallistumaan Farmariin ja nyt siihen on mahdollisuus, joten ehdottomasti täytyy päästä nauttimaan mukavasta tunnelmasta ja tutustumaan monipuoliseen tarjontaan! :) Erityisesti kiinnostaa maku- ja taitoalueet ja mukaan lähtisi lapsia, joten yhdessä heidän kanssaan olisi hienoa tutustua erilaisiin eläimiin! :) minna82@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Osallistun Joni.huosianmaa@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Mukana!
    minna.koskimaki@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Oijoi mukana! Lapsena olen viimeksi käynyt ja veikkaan että nytkin aikuisena odotan tapahtumaa yhtä innolla :D paivikki.lappi@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea! Random.org suoritti arvonnan ja sinä voitit 2 lippua Farmariin! Katsohan spostisi.

      Poista
  22. Osallistun arvontaan! Farmareihin mentäisiin katselemaan maatalon eläimiä ja tukemaan pienyrittäjien ahkeraa työtä. Etenkin käsityöosiota odotan innolla! :)
    peppixx@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Osallistun arvontaan! Olisi mukava päästä Farmareihin kiertelemään. :)

    (peppixx@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Mukana arvonnassa
    hennarintaniemi@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Suunnitteilla olisi lasten kanssa mennä ihmettelemään mm.eläimiä ja koneita, joten liput olisi kiva yllätys.�� riina.janisoja@netikka.fi

    VastaaPoista
  26. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Random.org arpoi voittajaksi Suklaamonsterin. Voittajaan on otettu yhteyttä spostilla.

    Farmari2017 järjestetään Seinäjoella 14.-17.6.
    Liput 22e (aikuiset), lapset 7-15v. 11e ja alle 7-vuotiaat maksutta.

    VastaaPoista