tiistai 23. toukokuuta 2017

Tutustu monipuoliseen Farmariin

Enää muutama viikko ja sitten starttaa Farmari 2017 Seinäjoella! Farmari on alan ammattilaisten, harrastajien ja kuluttajien kohtaamispaikka, tapahtuma jossa on jokaiselle jotakin. Lapsiperheille nähtävää on erityisen runsaasti! Meillä lapset jo odottavat kovasti koska pääsevät katselemaan ja tutkimaan isoja koneita, maatilan eläimiä ja muita aktiviteetteja. Kävimme esikoisen kanssa vuonna 2013 Farmarissa ja silloinkin lapsille oli järjestetty mukavasti puuhaa eri pisteissä.

Kuvat vuoden 2013 Farmarista.


Tänä vuonna Farmarissa vahvasti esillä ovat mm. kädentaidot ja lähiruoka, näille on varattu ihan oma hallinsa. Maku -alueella pientuottajien elintarvikkeet ovat esillä monin eri tavoin. Lähiruokatorilla on erityisesti eteläpohjalaisyrityksiä. Taito -alue on suunnattu kotimaisesta käsityöstä kiinnostuneille ihmisille.
Kuvat: Taito EPKädentaitojen hallissa Taito-alueella on myymässä tuotteitaan noin 70 suomalaista käsityön ammattilaista ja yrittäjää, joihin pääset tutustumaan myös mm. haastattelujen kautta lavan ohjelmassa. Taito-alueella voit osallistua yhteisölliseen taideteokseen “Minun maaseutuni” ja jättää ajatuksesi siitä, mitä maaseutu sinulle merkitsee – kirjaimin tai piirroksin. 

Suomen juhlavuosi tulee näkymään kädentaitojen hallissa Suomi 100 henkisinä valmistuotteina sekä materiaaleina. Kädentaitojen hallista löytyy myös runsas valikoima uusia työvälineitä ja materiaaleja niin käsityöhön kuin askarteluunkin. Taiteilijoitakin hallista löytyy; Marika Koskimäki-Ketelän työnäytös pyörii messuosastolla koko ajan ja hänen kuvioimansa ison kolmiulotteisen lehmän valmistumista voi seurata päivittäin. Suosittuihin miniryijyihin saat ideat ja vinkit eteläpohjalaisten blogistien valmistamista miniryijyistä, joista on koottu näyttely. Kaiken tämän lisäksi Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi ottaa pienet Farmari tapahtumakävijät huomioon järjestämällä hauskan pajan, jonne lapsi voi tulla kuvioimaan tiskirätin. Paja sopii kaiken ikäisille!
Kuvat: Taito EP

Kädentaitojen hallissa on myynnissä mm.
- lasten ja naisten vaatteet
- käsityö- ja askartelumateriaalit
- nahkatuotteet
- puu- ja pläkkipeltituotteet
- puukot
Farmari2017
Lisätietoja Taito-alueesta löydät täältä, klik!

Yhteistyössä Suvikukkasia / SOblogit | Farmari2017
28 kommenttia:

 1. Paljon olisi siis nähtävää ja koettavaa Farmarissa :) toivottavasti siitä tulee ikimuistoinen mahdollisimman monelle.

  jussi.kujanpaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Jei, mukana arvonnassa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen ollut Farmareilla 2013. Silloin tyttäremme oli vauva. Nyt olisi kiva päästä uudestaan katsomaan mm. eläimiä niin, että tyttökin niistä ymmärtää. tuija.polvi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ei olla koskaan Farmarissa käyty, joten tässäpä olisi varmasti oiva tilaisuus :) ~Johanna (johannapenttinen83 (a) gmail.com)

  VastaaPoista
 5. Osallistun Farmari-lippuarvontaan.
  Leila.korpilahti ät gmail.com

  VastaaPoista
 6. Voi vitsi, siitä onkin aikaa kun viimeksi olen käynyt Farmarissa. Lähemmäs kymmenen vuotta... Mukana siis ehdottomasti :)
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Emännän ja kahen muksun kanssa olisi kiva päästä Farmariin.

  VastaaPoista
 8. Osallistun arvontaan :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Enemmänkin kuin ihanaa olis saada liput
  marjo66@suomi24.fi

  VastaaPoista
 10. Kyllä olis kiva päästä käymään :) paljo kaikkea jännää, viimeks käyny joskus pienempänä.

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa! Koko perheen voimin lähdettäisiin tutkiskelemaan Farmarin tarjontaa. Varmasti olisi mielenkiintoinen ja kiva päivä kaikilla.☺
  henna.niemitalo@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Mummi vie Lassin 2v.kattomaan "lakkoleita" koistinenriittakaisa@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa. Farmariin olis kiva päästä perheen kanssa.
  elinamjarvi (at) gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kahdesti olen käynyt aikaisemmin. Eläimet ja käsityöt kiinnostavat :)
  mantalisti0@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Meidän pieni perhe iloitsisi kovasti! toimiskonytvaiei@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Vien tyttäreni ja emännyyksen sinne :) Eläinten suuri ystävä :)

  VastaaPoista
 17. Farmariin on mentävä koko perheen voimin, kun se taas tulee sopivan ajomatkan päähän meiltä. Etenkin lähiruoka ja eläimet kiinnostavat :) riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 18. On jo muutama vuosi aikaa, kun olen viimeksi päässyt osallistumaan Farmariin ja nyt siihen on mahdollisuus, joten ehdottomasti täytyy päästä nauttimaan mukavasta tunnelmasta ja tutustumaan monipuoliseen tarjontaan! :) Erityisesti kiinnostaa maku- ja taitoalueet ja mukaan lähtisi lapsia, joten yhdessä heidän kanssaan olisi hienoa tutustua erilaisiin eläimiin! :) minna82@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Osallistun Joni.huosianmaa@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Mukana!
  minna.koskimaki@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Oijoi mukana! Lapsena olen viimeksi käynyt ja veikkaan että nytkin aikuisena odotan tapahtumaa yhtä innolla :D paivikki.lappi@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea! Random.org suoritti arvonnan ja sinä voitit 2 lippua Farmariin! Katsohan spostisi.

   Poista
 22. Osallistun arvontaan! Farmareihin mentäisiin katselemaan maatalon eläimiä ja tukemaan pienyrittäjien ahkeraa työtä. Etenkin käsityöosiota odotan innolla! :)
  peppixx@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Osallistun arvontaan! Olisi mukava päästä Farmareihin kiertelemään. :)

  (peppixx@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Mukana arvonnassa
  hennarintaniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Suunnitteilla olisi lasten kanssa mennä ihmettelemään mm.eläimiä ja koneita, joten liput olisi kiva yllätys.�� riina.janisoja@netikka.fi

  VastaaPoista
 26. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Random.org arpoi voittajaksi Suklaamonsterin. Voittajaan on otettu yhteyttä spostilla.

  Farmari2017 järjestetään Seinäjoella 14.-17.6.
  Liput 22e (aikuiset), lapset 7-15v. 11e ja alle 7-vuotiaat maksutta.

  VastaaPoista