lauantai 16. tammikuuta 2016

ValovoimaaValovoima 

Valovoima asuu meissä jokaisessa, joillakin se vain voi olla jumissa. Ja jotta se voitaisiin vapauttaa meidän tulisi päästä eroon raskaista tunnelukoista ja taakoista joita hartaillamme tai sydämessämme kannamme. Kun sydän on kevyt virtaa energiatkin paremmin, puhtaammin ja kirkkaammin ja pystymme jakamaan ja vastaanottamaan valovoimaa esteettömästi.
Ja mikäs sen parempaa olisi kuin omistaa fyysinen, psyykkinen ja henkinen hyvinvointi sekä tasapainoinen tunne-elämä. Lapsuuden ikävät kokemukset vaikuttavat tähän hetkeen ja jopa vanhempiemme ja isovanhempiemme lukot vaikuttavat meihin tässä hetkessä. Juuri siksi niistä olisi oman ja lastemme hyvinvoinnin vuoksi päästä eroon.

Valovoima on kirjoitettu hauskasti tarinamuotoon. Vaikka tarina henkilöineen saattaakin olla fiktiivinen, on tekstistä välittyvä viesti silti täyttä asiaa. Itselleni ainakin on joskus vaikea lukea ja sisäistää oppaita ja tietokirjallisuutta, mutta tällä tavoin keskustelumuotoon kirjoitettu teksti tuntuu menevän paremmin perille. Ei siis kannata hämääntyä kun kirjan käsiinsä saa. Lukiessani minulle tulee tunne, että toinen kirjan päähahmoista on kirjoittaja itse.

Kirjan tärkeimmät käsiteltävät aiheet ovat:

- Tietoisuuden ja oman voiman löytäminen
- Valovoiman oikea käyttö
- Sieluntehtävän ja valopolun löytäminen
- Vapauden ja ilon saavuttaminen tässä elämässä

Kirja sisältää myös kanavoitua tekstiä sekä runsaasti erilaisia mielikuvaharjoituksia.

Kustantajana BoD - Books on Demand


*** 

VALOVOIMA

Valovoima on henkinen kirja oman voimasi löytämiseen.

Valovoiman löytäminen itsestäsi on kuin pelastusrengas, jonka avulla otat kevyemmät askeleet käyttöösi tässä sekavassa maailman tilanteessa, joka vallitsee koko maapallolla tällä hetkellä.
Valovoima on sielun energiaasi, joka loistaa sinussa tähden lailla.

Ollessasi tietoinen valovoimastasi ja käytät sitä viisaasti tulet tietoiseksi sieluntehtävästäsi ja sinun on helpompi kulkea kevein askelin tuntien iloa ja riemua elämänpolullasi. 

Lähde kanssani valovoimaasi etsimään. Toivotan sinulle voimia ja ilonhetkiä. Loistakoon valovoimasi kirkkaana yhteisessä helminauhassamme.

KATRIINA KIVIMÄKI-LUUKKONEN

Katriina on Energiahoitaja ja kouluttaja. Hän on 25 vuoden ajan auttanut ihmisiä löytämään korkeamman tietoisuuden lähteen itsestään.

Energiahoidot, kanavoinnit ja Enkeli-illat ovat auttaneet ihmisiä selviytymään vaikeiden elämänvaiheiden yli ja ovat kannustaneet ihmisiä itsetutkiskeluun ja ymmärrykseen oman valovoimansa käytöstä ja sen merkityksestä heidän elämänpolullaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti