tiistai 19. tammikuuta 2016

Asiaa haarukasta


Pahoittelut postaustauosta, on vaan ollut kaikenlaista muuta projektia tässä koko kuukauden. Toivottavasti vaivannäöstä ja kulutetuista tunneista on ollut jotakin hyötyäkin...sen näkee ajan kanssa.

Kuluneen kuukauden aikana olen taivutellut mm. haarukoita. Ei vaan meinaa nämä nykyhaarukat taipua, lusikoitakin yritin takoa littanoiksi ja koristella niitä lyöntikirjaimin, mutta eipä vaan lusikka antanut periksi. Jostakin kirpparilta kun löytäisi vanhaa kunnon tavaraa.

Haarukan sain kuitenkin juuri ja juuri taivutettua ja siitä tuli kiva kirjateline. Esillä miekkosen arvostelumenestys-teos Audrey, rakkaani.

Hauskat kupinaluset muuten syntyy viinipullonkorkeista ja huovutetuista palloista.
Taustalla näkyy 'Isovanhemmat'-printilläni painettu tekstiili ja miehen kanssa yhteistyössä tehty liitutaulu/kehys. Kehyksen puuosat on maalattu blogiyhteistyön kautta saadulla Country French -maalilla, mutta siitä lisää erillisessä postauksessa myöhemmin.2 kommenttia:

  1. Hauska tuo kirjateline. Mullakin iso purkki viinipullon korkkeja, mutta en vielä ole miettinyt, mitä niillä tekisin. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kaikenlaiset kierrätys- ja uusiokäyttöideat kiinnostavat kovasti minua, ja on kiva aina kokeilla kaikenlaisia toteutuksia :)

      Poista