torstai 7. marraskuuta 2019

Joridin joulu


Joulu on taas, joulu on taas...

Kuuntelin eilen ekaa kertaa jouluradiota. Mies vinkkasi, että se kuuluu jälleen. Olin jo ihan unohtanut koko jouluradion. Soitin sitä tänään töissäkin. Odottelin pilke silmäkulmassa, että koska kuuluu ensimmäinen valitus joululauluista. En sitten puolta tuntia kauempaa jaksanut kanavaa siellä kuunnella, tai kuunteluttaa kun alkoi kuulua jo niin monta säröääntä "yleisöstä".

No, mutta unohdetaan radio ja siirrytään villasukkiin. Ja kaikenlaisiin muihin neulejuttuihin Joridin Joulu -neulekirjan muodossa. Sitruunakustannus julkaisi jo neljännen Jorid Linvikin neulekirjan. Tämä uusin Joridin JOULU pitää sisällään ihania neuleita isoille ja pienille. 

Sukkien ja lapasten lisäksi kirjasta löytyy neulottuja joulukoristeita, nukkeja, pehmoeläimiä,  sisustusjuttuja, patalappuja ja joulusukkia. Kuoseissa hehkuu joulutunnelmat - metsäneläimiä, lintulaudan vierailijoita, sydämiä ja tonttuja.

Lumiukkoja, possuja, joulukalentereita, neulottuja taloja aterimille juhlapöytään, minikokoisia sukkia ja lapasia vaikka joulukuusenkoristeiksi. Huiveja, tossuja, lapasia, sukkia, pipoja ja myssyjä. Söpösille pienokaisille söpösiä juttuja. 

Kirjasta löytyy kaikki oleellinen töiden aloittamiseksi ja selkeät ohjeet töiden toteuttamiseksi.

Jouluiloa!


Jorid Linvik
Sitruunakustannus 2019

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti