maanantai 24. marraskuuta 2014

Kirjaesittely - Viestejä Margaretilta


Viestejä Margaretilta - Gerry Gavin

Olen huono lukemaan kirjoja, joihin pitää paneutua, jotka ei siis suomeksi sanottuna sisällä kuvia. Aloitan aina innokkaasti mutta muutaman kappaleen luettuani siirrän kirjan sivuun ja aloitan toisen.

Tämän kirjan kohdalla kävi toisin. Jo kirjoja katsellessani tämä kirja hyppäsi silmiini ja herätti mielenkiinnon. Myös lukuinto lisääntyi heti alkumetreiltä saakka.
Uskoisin syyn olevan kirjan kirjoittajassa - tai sanelijassa.
Harvoin saa lukea tekstejä, jotka on kirjoittanut valo-olento.

Sukelsin sisään teksteihin suurella mielenkiinnolla, koska tekstit tulevat suoraan enkeliltä, Gerryn enkeliltä. Tekstit, jotka sisältävät koko totuuden mitään siihen lisäämättä tai mitään poisjättämättä. Miten sellaista tekstiä voisi edes kyseenalaistaa?

Kirja on kirjoitettu suurella lempeydellä ja rakkaudella meitä ihmisiä kohtaan. Se antaa ajattelemisen aihetta ja avartaa kenties kapea-alaista ajatteluamme. Se kertoo mistä kaikki todellisuudessa alkoi, mikä on totuus ja mihin ihmiskunta on lisännyt tiedostaen tai tiedostamattaan vääränlaista tietoa.

Margaretilla on enkelimäinen lapsenomainen tyyli muotoilla lauseensa jokaiselle ymmärrettävään muotoon ja hän käyttää paljon vertauskuvia, mm. tietokonemaailmasta.
Hän opastaa meitä ihmisiä keskittymään rakkauden ja valon voimaan, ja kertoo ettei toivo maailmamme selviytymisestä ole menetetty - kunhan vain teemme kaikemme maapallomme hyväksi. Hän kertoo myös vinkkejä miten voimme nostaa värähtelytaajuuttamme mm. Reikin, rukoilemisen ja eteeristen öljyjen avulla.

Jos jokainen meistä ihmisistä lukisi tämän kirjan, ehkä maailma olisi parempi paikka elää. Ehkä osaisimme keskittyä olennaiseen ja olla onnellisia.

Viestejä Margaretilta - Gerry Gavin 

Suvikukka2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti