torstai 13. marraskuuta 2014

Sonja-Enkeli


Sonja-Enkeli - intuitiivisia viestejä enkeleiltä – Opaskirja ja 72 korttia
Hanna-Leena Sabelström

En ole aiemmin omistanut enkelikortteja tai mitään muitakaan vastaavia kortteja, mutta olen aina ollut silti kiinnostunut niistä ja viime vuosina minulle on muutamia kertoja nostettu erilaisia kortteja viestien kera. 
Omaa henkisyyttäni en ole pahemmin tuonut julki vaikka henkisyys ja näkymätön maailma onkin ollut lähellä minua jo lapsesta saakka. Mitään näkyviä kykyjä en kuitenkaan omista mutta asiakokonaisuus on silti kiinnostanut kovasti. 
Viimeisten kolmen vuoden aikana olen tutustunut enemmän erilaisiin vaihtoehtohoitoihin ja mm. Reikin eri muodot ovat tulleet tutuiksi. Enkelitkin ovat saaneet ihan erilaisen merkityksen - kiiltokuvamaisista hahmoista on muodostunut maanläheinen ja
 jollakin tapaa helpommin lähestyttävä asia.

Kun sain Sonja-Enkelin opaskirjan ja kortit käsiini, tutuistuin niihin rauhassa, kuten kirjasessa pyydettiinkin. Rauhallinen tila ja rauhallinen mieli, sen se vaatii, jotta kortteihin pääsee paremmin sisälle. Mutta eihän tämä mikään hetken asia ole, eikä näiden kokonaisvaltaista käyttöä opi hetkessä vaan ajan kanssa tutustuen ja harjoitellen. Olen silti kokeillut nostaa itselleni ja läheisilleni päivän kortin ja kun nostomiseen keskittyy niin vastaukset ovat olleet hyvin yksityiskohtaisia ja paikkansa pitäviä.
Ehkä kortit avautuvat henkisesti herkälle ihmiselle vieläkin paremmin ja syvemmin, itse kun en energioita aisti enkä juuri millään tavalla niitä koe tai tunne, niin siltä osin korttien käyttö jää omalta osaltani vaillinaiseksi, tai niin ajattelen asian olevan. En siis pysty valitsemaan korttia fyysisten tuntemusteni perusteella. Mutta haluan kuitenkin oppia käyttämään korttejani sulavasti ja luontevasti ja sitä kautta toivon myös, että kykyni aistia ympärillä olevaa maailmaa vahvistuisi.

Kortteja on siis 72 kpl, mukaan lukien Arkkienkeleiden viestejä. Kortit ovat kauniisti kuvitettuja ja kuvat ovat moniulotteisia niin, että jokainen varmasti löytää niistä jotakin itselle tärkeää tai tutulta tuntuvaa. 
Korttien mukana on pieni opaskirjanen, joka sisältää mm. erilaisia korttipöytiä, eli vaihtoehtoisia tapoja korttien nostamiseen. Jokainen kortti on myös erikseen kuvattu ja kerrottu mitä mikäkin tarkoittaa ja pitää sisällään.

Sonja-Enkeli -korteilla voi ennustaa hyvinkin tarkasti tulevien tapahtumien energioita, mutta sen lisäksi ne toimivat tukena omalle ajattelulle ja pohdinnalle antamalla uutta näkemystä ja avartamalla tietoisuuttamme.
Korttien tekstit on laadittu siten, että mahdollisimman moni löytäisi vastauksia kysymyksiinsä.

Hanna-Leena Sabelström on siviiliammatiltaan erityisluokanopettaja, mutta on toiminut jo vuosia selvänäkijänä, Angelic-Reiki® Master -hoitajana sekä henkisenä valmentajana ja -opettajana. Basam Books julkaisee syksyllä 2014 Sabelströmiltä myös kirjan Enkelikellolapset.

Korttien kuvittaja Tarja Pohjalainen on valokuvaaja ja graafinen suunnittelija. Hän on kouluttautunut myös kaksoiskelpoiseksi aineenopettajaksi opetusaineinaan uskonto ja psykologia.


Valoa & Rakkautta,

Suvikukka2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti