keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Kierrätä ja käytä!


Mietin aina miten ja mitä voi hyötykäyttää uudelleen. Laitan aina kaikki laatikot ja paketit talteen koska ajattelen löytäväni niille myöhemmin uutta käyttöä. Toisinaan käy niin, että varastoissani tilat täyttyvät mutta uusia käyttökohteita ei löydy, toisinaan taas ideat pulpahtavat pintaan vaivatta.

Lapsi on innostunut vaihteeksi piirtämisestä ja hän halusi, että tekemänsä piirustus täytyy laittaa seinälle. Kas kummaa kehys löytyi askarteluhuoneen pöydältä! Kenkälaatikon kannesta tuli oiva kehys, ja lastakin se miellytti. 


Toinen hauska idea on tehdä suklaarasian pohjasta kehys. Ja koska laatikko on hivenen syvä, saa kehykseen kivaa kolmiulotteisuutta lisäämällä siihen erilaisia kerroksia: nauhaa, narua, leimausta, paperikoristeita.

Vuorasin rasianpohjan harmaalla huovalla ja kiinnitin kuvat ja koristeet pienillä neuloilla huopaan. 

Voit siis hyvällä omallatunnolla nauttia rasiallisen suklaata koska saat siinä samalla pari kuvakehystä. Mukavaa, eikö totta!

2 kommenttia:

 1. Olen samanlainen kierrättäjä. Säilytän kaikkia laatikoita ja pakkaustarvikkeita vanhassa käytöstä poistetussa pakastearkussa vintillä, kansi raollaan niin eivät ummehdu. Tuo ideasi kehyksinä on aivan ihana! Täytyypä pistää mieleen kun ensi kerran kehysmateriaalia tarvitsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Lezzie!
   Onneksi on tilaa missä tavaroita säilyttää, eikö vaan :)
   Kaikki ei kyllä aina ymmärrä tätä tapaani pistää kaikki jemmaan, mutta jälkikasvu onneksi näyttäisi ymmärtävän jutun idean ;)

   Poista