tiistai 31. tammikuuta 2017

K niin kuin....


K niin kuin kymmenen - Kymmenen erilaista kotia.
10 ihanaa, persoonallista, omannäköistä kotia. Nämä kodit eivät ole kiiltokuvamaisia tai kliinisiä massatuotanto-koteja. Nämä ovat uniikkeja, tunteella ja ajatuksella sisustettuja asukkaidensa näköisiä koteja. Ihania!

K niin kuin koti on täynnä sisustus- ja somistusideoita, ja kirjan kodeista huokuu vahvana käsillätekeminen ja DIY-henki. Kotikutoisen tunnelman aikaansaamiseen ei silti välttämättä tarvita sen suurempia käsityötaitoja, oikeanlaisen tunnelman saa aikaan helposti myös yhdistelemällä valmiita elementtejä toisiinsa, esimerkiksi virkattu peitto, kukikkaat kahvikupit kirpputorilta ja muutama kaluste kierrätyskeskuksesta tai vintageliikkeestä. 

Kirjan alussa käsitellään pikakelauksella aikakauden tyylit 1800-luvulta lähtien ja annetaan vinkkejä miten kutakin aikakautta voi tuoda omaan kotiin: millaiset kalusteet, materiaalit ja värit sopivat kuhunkin aikakauteen. Jokainen kappale sisältää asiantuntijan vinkkejä siihen miten ylläpitää talon ikään sopivaa sisustusta. Lisäksi kirjasta löytyy runsaasti tietoa ja vinkkejä sisustamiseen, tyylien yhdistämiseen, värien valintaan, laadun tarkkailuun ja tavaroiden säilytykseen.

Kirjan pääpaino on kuvissa ja niiden kautta huokuvissa tunnelmissa. Isoista, kutsuvista kuvista nauttii melkein enemmän kuin vaikkapa television sisustusohjelmista. Kirjaan voi aina palata uudelleen ja aina sen sivuilta löytää jotakin uutta ja inspiroivaa.
Tervetuloa tutustumaan!

K niin kuin koti
Moreenikustannus 2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti