perjantai 27. tammikuuta 2017

PaaPiin kaavakirja lapsille


PaaPiin Anniina Isokangas ja Paula Isopahkala ovat suunnitelleet kaavakokoelman, joka palvelee kotiompelijaa monta vuotta. PaaPiin kaavakirja lapsille sisältää ohjeita tytöille ja pojille: paitoja, housuja, mekkoja ja tunikoita. Kaikki kaavat ovat joustavia trikookankaita varten. Niiden kokovalikoima on laaja: 86–140 cm, eli ne toimivat pikkulapsesta aina koululaiseen asti. Vauvoja ja äitejäkään ei ole unohdettu: mukana on myös vauvan bodyn sekä naisen mekon kaava. Kaikkiin kaavoihin on helppoja muunteluvinkkejä, ja kirjan ohjeilla kaavoista syntyy yli 20 erilaista vaatetta
Kirjassa on mukana kaksi kaava-arkkia, 9 monikäyttöistä kaavaa.

PaaPii on tunnettu persoonallisista kuoseista ja värikkäistä kankaista, jotka suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Olisipa muuten ihanaa, jos saisi joskus omia kuosisuunnitelmiaan kankaiksi asti, hih. PaaPiin kuosit ovat saaneet inspiraationsa luonnosta. PaaPiin valikoimista löytyy kankaiden lisäksi vaatteita niin vauvoille, lapsille kuin naisillekin, ja lisäksi löytyy tuotteita kodin sisustukseen.

PaaPiin kaavakirja lapsille on piristävä ja inspiroiva teos jo pelkästään visuaaliselta ilmeeltään. Laatuun on panostettu. Kaunis kansikuva ja herkullisen pinkki takakansi koristeltuna PaaPiin omilla printeillä. Kaava-arkit ovat selkeät ja helppolukuiset ja vaiheittaiset ompeluohjeet ovat tarkat ja helpostiymmärrettävät. Tällaisista yksinkertaisista malleista minä tykkään, aloittelijankin on helppo tarttua tuumasta toimeen kun kaavat ovat simppelit eivätkä ne sisällä vaikeita kikkailuja. Saumurilla ja ompelukoneella pääsee hyvään vauhtiin ja kirjasta löytyy hyviä neuvoja oikeisiin asetuksiin.

PaaPiin kaavakirja lapsille
Tammi 2017


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti