torstai 5. tammikuuta 2017

Näkijän tarina

 

Hei te siellä ja hyvää alkanutta vuotta! Toivon sen olevan asioita selkeyttävä ja hyvinvointia edistävä. Keskeytän blogihiljaisuuden ja aloitan vuoden kirjaesittelyllä. 

Tämä kirja osui silmiini 'sattumalta' ja kirjan luettuani purskahdin itkuun. Ei, kyseessä ei ole surullinen tarina vaan rohkea ja avoin tarina erään nuoren naisen elämästä ja kokemuksista. Haasteita hänen matkalleen on tuonut myös se, että hän koki olevansa erilainen kuin muut ja että hänellä on näkijän lahja. Se ei ole kevyt kannettava, varsinkaan jos on yksin sen kanssa, ilman vertaistukea. Enni Yleniuksen miellyttävä kerronta vie helposti lukijaa mukanaan ja myötäeläminen tapahtuu kuin itsestään. 
Syy itkuuni oli varmastikin enemmänkin se, että samaistuin osittain Ennin tarinaan ja aloin pohtia miten löytää se oma vahvuus kulkea omia polkujaan.

Mielestäni suurin kirjan ajatuksista on se, että vain itseä rakastamalla voi tulla onnelliseksi. Enkä tarkoita itsekeskeisyyttä tai narsismia vaan sitä, että itseään pitää arvostaa ja kohdella hyvin. Ja sitä kautta pystyy rakastamaan muitakin ehdoitta.

Enni Ylenius
Näkijän tarina
BoD 2016
5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hei! Ihanaa, että kirja on tullut! Meitä näkijöitä on paljon, ja olen yksi heistä! Tosin, mun tarina on niin hmm.. iso, että siittä ei pystyisi edes kirjaa tekemään. Itse otan tällä hetkellä vastaan espoon hyvinvointikeskuksessa asiakkaita. Yritän olla sellainen joka antaa toivoa myös toisille samaa kohdanneille ♡

  Kiitos kun kirjoitat ☆

  www.miakuusisto.fi

  Ihanaa tammikuuta T. Mia ☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Mielelläni kyllä kuulisin sinunkin tarinasi :)
   Vertaistuki on tärkeää aina <3

   Poista
  2. Oi kiitos :)!

   Hmm... mullakin oli blogi lily.fi/mia-k , mutta nuo omat sivuni www.miakuusisto.fi kertovat ehkä jotain... rustailen niitä täydemmäksi koko ajan, mutta blogia en enää tee.
   Teen siis työkseni konsultointia, ja varsinkin naisten/xl/pluskoossa olevien, ja kohotetaan itsetuntoa, ja miten saisi uutta potkua mm elämän, tai tapamuutoksiin! Olen itse läpikäynyt bulimiasta anoreksiaan etc, ja en usko laihdutuksiin, vaakaan, vaan askel askeleelta tapahtuviin hyvään oloon, ihan kokonaisvaltaisesti. Tiedän kyllä mm eräiden öljyjen ja ravinnon yhteisvaikutuksista parempaan mieleen ja kehon hallintaan. Mutta, elämään ei ole mitään ns patenttikeinoa, vaan on uskallettava kuunnella oikeasti itseään. Ihmekeinoja ei ole, vaan olenkin siinä vieressä tsemppaamassa ja tukena ☆
   Mutta, ihana kun kommentoit ♡ Kiitos!

   Poista
  3. No kiitos ♡♡♡♡
   Sivuillani www.miakuusisto.fi on uutta tietoa matkastani koko ajan.

   ☆☆☆

   Poista