maanantai 23. heinäkuuta 2018

Edulliset meikit MakeUpShopista!


Ei ne herukat vielä ihan kypsiä ole vaikka kovasti jo mustaherukat tummanpuhuvina roikkuvat tertuissaan. Vadelmia ja mansikoita olen nauttinut päivittäin, ihanaa kun saa omasta puutarhastaan käydä keräämässä herkkuja. 

Toiset herkut löytyvät meikkien muodossa meikkikaapista. Tilasin taas vähän lisää, kynsilakkoja ja huulipunia. Kiinnostukseni väreihin ja sävyihin vaihtelevat kausittain ja nyt tarvitsin kynsiini vihreyttä ja turkoosia. Huulipunissa olen viehättänyt vahvoihin punaisiin sävyihin, ja erityisesti mattaväreihin. Helmiäissävyjä on tullut käytettyä niin paljon nuoruudessa, että tuntuu että niiden aika alkaa pikkuhiljaa olla osaltani ohi (tai sitten ei).

Blogiyhteistyön kautta sain MakeUpShopista tuotteita testattavakseni. Ostoskoriin päätyi mm. Wet n Wild 1 Step Wonder Gel Nail Color geelilakka - pitkäkestoinen geelikynsilakka, joka ei tarvitse aluslakkaa, päällyslakkaa eikä UV-lamppua. Ihan mielenkiinnosta valitsin tämän, koska kynsilakat ei yleensä kestä minulla kauan kynsissä, varsinkaan kun löydän itseni milloin mitäkin kasvimaata kaivelemasta - paljain käsin. Mutta kyllä nuo lakat kuluvat ihan arjen askareissakin, tiskatessa ja pesuissa. Eilen viimeksi lakkasin tällä geelilakalla ja vajaan vuorokauden aikana olen käynyt uimassa, kaivanut perunoita maasta ja tehnyt muita pihahommia ja edelleen on suht siistit lakkaukset. Kyseinen lakka oli Outlet-osastolla mutta sen normihintakaan ei ole reilut 4 euroa. Tuote minun makuuni. Minulla on nimittäin lähes pakkomielle aletuotteiden löytämiseen ja säästämiseen. Koen ylpeyttä itseäni kohtaan mitä isomman säästön pystyn ostoissani tekemään. Tämä ominaisuus on sekä hyöty että taakka, niin omasta kuin ehkä lähipiirinkin vinkkelistä katsottaessa. 

Tilasin toisenkin Wet n Widin kynsilakan, ihanassa turkoosin sävyssään. Hyvin levittyy tämäkin ja kriittisemmille ostajille on varmasti iloa siitä, että tuote ei sisällä formaldehydia, tolueenia eikä ftalaattia. Kolmas lakka mikä toivelistallani oli ei enää valitettavasti ollut verkkokaupasta saatavilla joten sain korvaavan tuotteen, ei niin peittävän, helmiäishohtoisen La Femme -lakan. Ostosvalintoihini hinnan ja muun lisäksi vaikuttaa paljon myös tuotteen design ja ulkonäkö. Wet n Wildin tuotteet näyttävät hyvältä, eikä design anna negatiivista tai halpaa mielikuvaa, La Femme-lakkojen muotokieli taas ei heti miellytä silmää mutta kyllä tällä Pikku Neidin kynsiin saa säihkettä.


Huulipunien väritoiveissa olivat täyteläiset, lämpimät punaiset sävyt, mutta ei oranssiin vivahtavat. Aiemmin meikkilaukustani on löytynyt runsaasti fuksiansävyisiä punia ja kas kummaa, niitä löytyy nyt hieman enemmän. Huulipunien ostaminen verkosta on hankalaa, koska sävyt eivät välttämättä ruudulla ole täysin todenmukaiset, mutta edullisissa tuotteissa ei silti niin paljon harmita jos sävy ei ole ihan kohdillaan. Sävyjä voi onneksi sekoitella keskenään ja niin monesti teenkin. Alahuulelle toista sävyä ja ylähuulelle toista ja muutamalla muiskautuksella syntyy uusi sävy!

Tilasin Rimmelin In Vogue -sävyn, jonka pitäisi kestää huulissa jopa 8 tuntia, ja aika pitkään pysyikin vaikka kävin uimassakin pariin otteeseen. Ja testimielessä lisäksi parin muunkin valmistajan punaa, Makeup Revolution Iconic Matte ja Maybellinen Color Sensational huulipuna, fuksiansävyisenä. Viimeisin näistä oli hieman kalliimpi, mutta nuo kaksi ensimmäistä on edullisia alle 5 euron hintaisia.

MakeUpShopissa on nopea toimitus 1-3 arkipäivässä, postikulut 3,99 e ja yli 29 euron ostoksille ilmainen toimitus

*Kaupallinen yhteistyö

Instagram / Twitter @suvikukkasia
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti