keskiviikko 23. syyskuuta 2020

Oksisto katossa


Tätä on suunniteltu pitkään - ainakin omassa mielessäni. Rakastan luonnonmateriaaleja ja mielelläni niitä hyödynnän missä milloinkin. Mikään ei ole estänyt minua tuomasta luontoa sisään ja jo vuosia meillä on kotona ollutkin oksista tehty koriste, nykyään makuuhuoneessa mutta aiemmassa kodissa se oli olohuoneessa. Anoppilan pihalta kaadetuista koivuista keräsin pari hienoa oksaa, jotka kuivatin ja kuultomaalasin valkoisiksi. 

Nyt sain vihdoin tämän kattokoristeen toteutettua. Läksin metsään etsimään kuivia oksia ja löysinkin nämä kauniit keloontuneet oksat. Samalla löysin myös valtaisan määrän villivadelmia! Oksat asettelin kattoon. Ne ovat kauniita sellaisenaankin mutta ripustin oksille muutaman koristekristallin sekä paperiruusukkeet, jotka olen tehnyt jo vuosia sitten. Paperiruusukkeet roikkuivat aiemmin kattopalkissa mutta kokeilin siirtää ne nyt näille oksille, ja hyvältä näyttää. 


Meillä vietetään huomenna lasten yhteissyntymäpäiviä ja koristellut oksat sopivat siihen kuin nenä päähän. Tosin nämä ruusukkeet on roikkuneet katosta jo vuosia koska ne on vain niin hienot.

Oksat on kiinnitetty kattoon koukuilla ja ketjunpätkillä.


Miten sinä hyödynnät luonnonmateriaaleja?


Eikö olekin kaunis, luonnon luoma taideteos.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti