tiistai 24. maaliskuuta 2020

Enkelit ystävinä



Elä rakkaudesta ja kuuntele intuitiotasi. Siinä kiteytyy tämän kirjan syvin olemus. Sanni Nevalaisen kolmas enkelikirja Enkelit ystävinä on enkelitrilogian itsenäinen päätösosa. 

Enkelit ystävinä on kuten muutkin trilogian osaset, hyvin valon, ilon ja rakkauden täyteinen. Sanni kirjoittaa ja kohtaa lukijansa lempeydellä ja lämmöllä. Hän tutustuttaa meidät (jo tutuksi tulleisiin) arkkienkeleihin ja muihin valon ja rakkauden enkeleihin, mutta uutena myös lohikäärmeisiin.

Kirja on täynnä erilaisia tehtäviä ja harjoituksia, joiden avulla voimme harjoitella yhteydenottoa puhtaan valon olentoihin. Saamme myös vahvistusta maadoittumisen ja suojausten tärkeydestä. Kirjassa on paljon myös Sannin enkelikurssilaisten lopputöitä ja ajatuksia, joita oli mukava lukea. On aina mieltä avartavaa lukea erilaisten ihmisten ajatuksia ja mietteitä itseä kiinnostavista aiheista.

Enkelit ystävinä -kirja sisältää paljon hyödyllisiä harjoituksia, joiden avulla voimme kasvaa ja puhjeta täyteen kukkaan, löytää sisäisen voimamme, hoitaa sisäistä lastamme ja oppia rakastamaan pyyteettömästi. Opimme myös löytämään oman henkisen tiimimme.

Kirjan tehtävistä nousi muutama sellainen, joille erityisesti koen tarvetta toteuttaa. Niistä mainittakoon mm. negatiivisten siteiden katkaisu, arvottomuuden ja riittämättömyyden hoito sekä oman äänen ja voiman käyttöönotto. 12 chakran harjoitus on myös hyödyllinen. Muita tulee niin paljon helpommin hoidettua mutta itsensä hoitaminen tuntuu aina kovin hankalalta toteuttaa.

Tämä kirja tuntuu kuin tehdyltä tähän maailman tämän hetkiseen tilanteeseen, joka voi tuntua pelottavalta ja ahdistavalta. Uskon, että tämä on kuitenkin osa suurempaa suunnitelmaa. Herätys ihmiskunnalle, että suunnan on muututtava, jotta pelastumme, jotta maapallo pelastuu. Toivon sydämestäni, että jos tästä selviämme niin tajuamme laittaa asiat oikeasti tärkeysjärjestykseen, luovumme itsekkyydestä ja ahneudesta, että ymmärrämme olevamme keskenämme tasavertaisia. Kukaan ei ole toista arvokkaampi tai tärkeämpi, taustoista tai teoista riippumatta.



Paljon paljon valoa ja rakkautta meille jokaiselle, pidetään mieli positiivisena. Pidetään myös huolta itsestämme ja toisistamme.




Nevalainen, Sanni
Enkelit ystävinä
Miten otat vastaan rakkauden
Viisas Elämä 2020



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti