lauantai 19. kesäkuuta 2021

Kukoistava noita

Kukoistava noita on jatkoa kahdelle edelliselle Suomessa ilmestyneelle Arin Murphy-Hiscockin kirjalle: Vihreä noita (ilm.Suom. 2018) ja Kodin noita (ilm. Suom. 2020).

Tässä uudessa kirjassa keskitytään itseen ja itsensä hyvinpitelyyn, itsensä arvostamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kun taas Vihreä noita keskittyi yleisesti yrttien, kukkien, eteeristen öljyjen ja muiden taikavoimien maailmaan, ja Kodin noita kotiin ja keittiöön.

Oikeastaan tämä kolmas kirja on se kaikkein tärkein, koska itsensä arvostaminen ja rakastaminen on se tärkein asia, ja se on se vakaa pohja hyvän tekemiseen myös muille. Ja tämä on yksi magian päätavoitteista.

Kukoistava noita auttaa minua ja sinua tunnustelemaan ja tutkimaan keinoja itsemme löytämiseen ja oman ajan pyhittämiseen. Se opettaa myös elämään hetkessä, tietoisesti, ja muistuttaa oman monitahoisen hyvinvoinnin arvostuksen tärkeydestä. 

Kirjasta löytyy lukuisia harjoituksia, loitsuja ja rohtoja oman tasapainon löytämiseen, uudelleenlataukseen, haitallisen käytöksen tutkimiseen ja sen tervehdyttämiseen. Kirjasta löytyy myös meditaatioharjoituksia. Kuten vihreän noidan elämässä ylipäänsä, niin myös tässä kirjassa korostetaan luonnon merkitystä meidän elämässämme kokonaisvaltaisesti, henkisellä, fyysisellä, tunne- sekä psyykkisellä tasolla. Luonto on itsessään maaginen ja täynnä ylitsepursuavaa voimaa ja ihmeellisyyttä.

Hahmota hyvinvointisi edistämisen tavoitteet: terve mieli, sielu ja keho.
Päästä irti syyllisyydestä, tutustu maagisiin tekniikoihin oman hyvinvointisi edistämiseksi.
Tee hyvinvointivihko ja täytä se voimalausein.
Helli sisäistä lastasi, luo hyvinvoinnin aarrepussi.
Hyväksy epäonnistuminen, löydä tasapaino, määritä omat rajasi.
Pidä huolta ravinnostasi, löydä teen hyödyt.
Hoida kehosi tärkeintä suojaa eli ihoa erilaisin voitein ja kylvyin.
Luo henkinen mielikuvataulu, muista rukoukset ja meditoi.
Hyödynnä luontoa ja vuodenaikojen energioita, auta luovuuttasi kukoistamaan, askartele luonnosta.
Tee kotiisi elementtitasapainotus, puhdistus ja suojaus.
Tutustu aromaterapiaan ja valmista erilaisia öljyjä ja suitsukkeita.

Kukoistava noita on jaettu viiteen tärkeään pääotsakkeeseen, jotka kaikki liittyvät hyvinvointiin niin magian, mielen ja tunteiden, fyysisen, henkisen ja kodin näkökulmasta. Kaikkiin näihin liittyy runsaasti erilaisia mutta helposti toteutettavia tehtäviä ja harjoituksia. 
Reseptejä kirjasta löytyy niin ravintoon liittyen kuin myös ulkoisesti otettaviin kehon nautintoihin kuten kylpyhetkiin ja ihon kuorintaan.

Kirjaa on vaikea tiivistää lyhyesti, koska asiaa on paljon ja sisältö on runsas. Tokikaan tarkoituskaan ei ole oppia kirjaa ulkoa vaan se on opas, joka kulkee arjessa mukana ja sieltä poimitaan aina se tieto mitä kulloinkin tarvitaan. 

Jos sana 'noita' herättää sinussa epämääräisiä tuntemuksia, niin unohda ne. Vihreä noita toteuttaa elämäänsä kuten kuka tahansa toista ja itseään arvostava henkinen olento. Vihreä noita kulkee vihreää polkua ja on tietoinen siitä, kuinka luonnon energia virtaa hänen elämänsä ja ympäristönsä läpi. Hänen elämänkatsomuksensa koostuu kolmesta käsitteestä: maa, ihmiskunta ja hän itse. 


Kirjailijasta... 
Arin Murphy-Hiscock on kirjoittanut useita vihreään noituuteen liittyviä kirjoja ja toiminut aktiivisesti henkisyyden alalla jo yli 20 vuoden ajan.Murphy-Hiscock, Arin
Kukoistava noita
Kattava opas oman kehosi, sielusi ja noituutesi vaalimiseenEi kommentteja:

Lähetä kommentti