torstai 27. maaliskuuta 2014

Illan viimeinen haaste - Skräppihetket blogin 31. ja viimeinen haaste


Mikä harmillinen uutinen - Skräppihetket -haasteblogi päättyy tähän 31. haasteeseen.
On ollut niin ihanaa kun on ollut väylä minkä kautta osallistua ja saanut samalla pidettyä omaa inspiraatiota yllä. Nyt saattaa skräppäykset jäädä. Onhan noita ulkolaisia haasteita, mutta aika arasti lähden niihin mukaan kun ovat vieraalla kielellä, eli ei välttämättä homman nimi aina aukea. No Skräppihetkien tytöt jotakin uuttakin kai ovat suunnitelleet, joten jään odottelemaan mitä tuleman pitää. Toivottavasti näitä kotimaisia digihaasteita silti tulisi myöhemminkin, että pääsisi mukaan osallistumaan.
Kiitos kuitenkin Skräppihetket blogin ylläpitäjille kuluneista kuukausista ja mukavista haasteista!

Nyt siis käynnissä 31. haaste aiheella "Käytä mustavalkoista valokuvaa".

Oma työni viittailee jo tulevaan pääsiäiseen. Sitä odotellessa.
Ihanaa kun ulkona on jo lämmin, ihanan keväistä. Sinililjat kukkii kotitalon seinuksella.
Ihana mullan tuoksu tulvii ulkoa, silmut puskevat puiden ja pensaiden oksista kovaa vauhtia.
Pääsiäinenkin osaltaan on kevään juhla, ja siitä sitten ei enää pitkä matka kesään olekaan.
Toivottavasti tuleva toisi mukanaan mukavia ja ihania asioita, ja pitääkin yrittää ajatella positiivisesti vaikka maailma tuntuu menevän yhä vaan huonompaan suuntaan...ihan jo täällä kotiSuomessa näyttää monet jutut aika ikäviltä, tärkeistä asioista leikataan rahoja ja toisaalta taas eduskunnan tyhjänpuhujat nostelee omia palkkojaan, tyypit jotka tosielämästä eivät edes tunnu mitään ymmärtävän. Vihastuttaa ja ahistaa.

Mutta niitä valoisia ajatuksia nyt...

Kevätterkuin,
Suvikukka2014

2 kommenttia:

 1. Kaunis sivu ja tuo tosiaan pääsiäisen mieleen! Oletko muuten kurkannut P*skarteluhaastetta http://pskarteluhaaste.blogspot.fi/ ? Mun mielestä sinne sai osallistua myös digisivuilla? Korttihaastehan se on pääasiassa, mutta moniin aiheisiin pystyy osallistumaan skräppäämälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anski.
   Joskus olen tainnut osallistua tuohon Pskarteluhaasteeseen, mutta en ole aktiivisesti seuraillut sitä. Tähän skräppihetket -haasteblogiin jäin koukkuun kun juuri samoihin aikoihin innostuin enemmän digiskräppäilystä.
   Mutta täytyy katsoa tuo linkki, ja josko sitä innostuisi osallistumaan useamminkin.

   Poista