keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Rukouksia sydämestä / Lorna ByrneRukouksia avuksi ja tueksi, kiitollisuudesta ja rakkaudesta

Lainaten kirjan takakansitekstiä "rukoillessamme unohdamme helposti pyyntöjemme sijaan kuunnella mitä Jumalalla, enkeleillä ja läheisillämme on meille kerrottavanaan.

Näin se varmasti on. Monesti itsekin toivoo niin kovasti jotakin tapahtuvaksi, ettei pysty kuulemaan niitä mahdollisia vastauksia jotka yrittävät pyrkiä aistiemme piiriin. Tässä kai saattaa olla se sama tilanne, kun keskittyy kovasti kuuntelemaan toisen puhetta, ja yhtäkkiä havahtuu, ettei kuule mitään, koska on keskittynyt liikaa itse kuuntelemiseen. Tuntuu ehkä oudolta mutta näin itselleni monesti on käynyt.

Tuntuu hassulta, että meille täytyy tehdä kirja, joka sisältää valmiita rukouksia. Emmekö enää osaa itse jutella Jumalalle tai millä nimellä sitä rukoustensa vastaanottajaa sitten kutsuukaan. Vai onko kyseessä se, että emme vain tiedä mistä aloittaa, tai miten ylipäänsä puhua Jumalalle. 

Rukouksia sydämestä on syntynyt lukijoiden toiveista. Heti ensimmäisen kirjansa julkaistuaan Lorna Byrne alkoi saada lukijoilta toiveita rukouskirjasta. Ihmiset ympäri maailman kaipaavat suuresti rukouksia monenlaisiin elämäntilanteisiin, niin iloihin kuin suruihin. 

Tämän kirjan rukoukset on kanavoituja Jumalalta. Rukouksen voima voi auttaa meitä löytämään yhteyden sieluumme ja pääsemään yli kaikista mielen ja tunnetason ongelmista. Ja koska kehomme ja mielemme ovat yhteyksissä toisiimme (kehomieli), voi rukouksen voimalla parantaa myös ruumiilliset vaivamme. 

Itseäni lohduttaa erityisesti se tieto, että edesmenneet läheistemme sielut ovat luonamme, antaen meille jatkuvasti merkkejä ja kuiskauksia korviimme. Lohduttavaa on myös se tieto, että läheisten viestejä on paljon helpompi kuulla kuin  yhdenkään enkelin. Siispä on kuunneltava tarkkaan, millaista apua läheisemme meille tarjoaa. 

Rukoilla voi missä tahansa, ja pari minuuttiakin riittää siihen. Tärkeintä on tarkoittaa sitä mitä sanoo eikä vain lausua sanoja ulkomuistista. Kun antaa tunteen virrata, sielu pääsee esiin. Jos kaipaat apua ja tukea rukouksiisi, ota tämä kirja käsiisi ja etsi sieltä itsellesi ja elämäntilanteeseesi sopiva rukous. Mikäänhän ei estä sinua luomasta omanlaistasi rukoista, kunhan annat sanojen virrata aidosti sydämestä, ja lopuksi, muista kiittää ja sanoa 'Aamen'. 

Ja vaikka sanoinkin, että valmiit rukoukset - jotka tuntuvat niin yksinkertaisilta - tuntuvat ehkä hassulta, niin on se silti hienoa, että niille, joille rukous tuntuu vaikealta on olemassa kirja, josta hakea tukea. Toisinaan valmiit sanat on helpompi lausua.Kansainvälisesti tunnettu irlantilainen kirjailija Lorna Byrne (s. 1953) on lapsesta asti nähnyt enkeleitä ja keskustellut heidän kanssaan. Lorna Byrne on auttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailman levittämällä sanomaa siitä, että jokaisella on suojelusenkeli ja jokainen voi pyytää apua Jumalalta ja enkeleiltä. Lornalta pyydetään usein neuvoa siitä, kuinka pyytää apua ja rukoilla, joten tässä kirjassa hän antaa yksityiskohtaisia ohjeita ja tarjoaa rukouksia eri tilanteisiin. (lähde)


Lorna Byrne
Rukouksia avuksi ja tueksi, kiitollisuudesta ja rakkaudesta
Otava 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti