perjantai 26. lokakuuta 2018

Rentouttavaa raaputtelua


Hupsista vaan. Niin nopeaan meni aika tämän kirjan parissa. Yhtäkkiä huomasin, että suurinpiirtein kaikki 1000 siirtokuvaa on tullut raaputettua kirjan sivuille. Huh! Ihan kaikkia en laittanut kun loppui tila kesken. Ja joo, halusin pari siirtokuvaa säästää muihin projekteihini.

Talven suloisimmat siirtokuvat on kirja, jossa on hurmaavan suloisia ja koristeellisia jouluaiheisia kuvia, joita saa koristella lisää kirjan mukana tulevilla siirtokuvilla. Kirjasta löytyy reilu kymmenen erilaista aukeamaa, jotka koostuvat värityskuvasta ja saman aiheen värikuvasta johon siirtokuvat on tarkoitettu raaputeltaviksi. Raaputteluun käy apuvälineeksi vaikka lyijy- tai kuulakärkikynä, itse tosin käytin minikokoista talttapäistä ruuvimeisseliä. 

Nyt tosiaan kun raapustelut on raapusteltu voisin palata värityskuvien kimppuun. Ne voi väritellä haluamallaan tavalla, itse ajattelin kokeilla vesiliukoisia puuvärejä.

Ainoa ongelma siirtokuvien kanssa on se, että ne jäävät helposti kiinni vääriin paikkoihin. Raaputtaessasi yhtä kuvaa kiinni paikoilleen niin viereiset kuvat saattavat takertua vääriin paikkoihin, osan saa poistettua, osa jää tällaisen perfektikon silmää häiritsemään, ja on sääli jos ihanat siirtokuvat menevät pilalle eikä niitä pysty enää käyttämään. Parilta oravalta lähti nimittäin vatsa ja yhdeltä hiihtelijältä pää. Mutta kai minä kestän nämä menetykset, on kirja kuitenkin sen verran koukuttava. 
Raaputtelu on rentouttavaa ja rauhoittavaa ja ympärillä oleva hälinäkin toisinaan katoaa kokonaan häiritsemästä. Jes!

Hyvää joulumieltä, ihan muuten vain ja tietysti tämän kirjankin välityksellä.


Talven suloisimmat siirtokuvat



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti