tiistai 19. helmikuuta 2019

Kivillä parantamisen voima


Kivillä parantamisen voima on kaunis, lempeä ja selkeä kirja, jossa esitellään yli 70 kiveä parantavine ominaisuuksineen. Kivet edesauttavat sekä mielen että kehon hyvinvointia. Tämä kirja kertoo miten hyödyntää omaa sisäistä voimaa kivien energiaa apuna käyttäen. Kirja neuvoo miten kuka tahansa voi saada yhteyden kivien kanssa ja siten edesauttaa omien luottokivien löytymistä.

Kivet on jaoiteltu kirjaan niiden käyttöominaisuuksiensa mukaan, kuten esimerkiksi sisäisen rauhan ja tyyneyden kivet, työssä menestymisen kivet, itsensä huolehtimisen ja rakastamisen kivet sekä hyvän päivän aloituksen ja päätöksen kivet. Kirjasta löytyy lisäksi tietoa kivien ostopaikoista, puhdistuksesta ja ylipäänsä ohjeita sopivien kivien löytämiselle. Näiden lisäksi kirjaan on kirjattu myös ohjeet kivi- ja chakrameditaatioon

Kirjaa lukiessani pistin itselleni mieleen useita kiviä, jotka ominaisuuksiltaan voisivat sopia minulle. Hankintalistalle voisin laittaa myös chakrameditaatioon tarvittavat kivet. Rakastan kiviä ja olenkin aina kaikkialta kerännyt mukaani kauniita kiviä, joita sitten löytyy sieltä täältä kotoani ja puutarhasta. Silti mitään suurempaa yhteyttä en ole saanut luoduksi kivien suhteen, eli en esimerkiksi tunne niiden energioita tai en saa tuntemuksia niitä käsitellessäni. Kiinnostusta kuitenkin löytyy, joten mielenkiinnolla tahtoisin kokeilla yhteyden luomista kiviin ja kokeilla onko niillä vaikutusta minuun tai opinko tuntemaan niiden energioita. 

Ainut miinus tässä kirjassa on se, että olisin kaivannut jokaiseen kiviesittelyyn myös kuvallisen esittelyn. Ehkä kuvat on jätetty pois juuri sen takia, ettei valinta perustu pelkkään ulkonäköön vaan sen sijaan kivien ominaisuuksiin. En osaa sanoa, mutta jonkinlainen kuvallinen luettelo olisi voinut olla paikallaan. Muutoin pidin kirjan ilmeestä ja lempeästä lähestymistavasta.


Kivillä parantamisen voima
- Mielen ja kehon hyvinvointia
Knowles, Emma Lucy
2 kommenttia:

 1. Hei! Mitähän graniitti parantaisi? Olen ollut täällä graniittipitäjässä jo yli30 vuotta, vaikuttaisiko se jo jotenkin?
  Terv. Heli, Vehmaa

  VastaaPoista
 2. Hei Heli! Ajattelin ensin granaattia mutta puhuitkin graniitista. Näin siitä sanotaan varjojenkirja.comissa:

  "Auttaa yhteyteen maan ja luonnon kanssa, parantaa itseluottamusta, ja luovuutta vahvistava vaikutus. Antaa tarmokkuutta ja luo sisäistä vahvuutta. Auttaa päätösten pitämisessä ja loppuun asti viemisessä.

  Erikseen mainittuna ruskea graniitti on voimakas maan ja luovan energian ja elämänkiertokulun symboli."

  VastaaPoista