torstai 24. lokakuuta 2019

Tähdistä tippuneet - suomalaisten kosmisia kokemuksiaTähdistä tippuneet - suomalaisten kosmisia kokemuksia

Ihana kansi pitää sisällään kauan kaivattuja, aitoja kokemuksia kosmisista yhteydenotoista. Olen aina ollut kiinnostunut rajatiedon asioista ja isäni oli suuri UFO-fani. Hän katsoi kaikki mahdolliset dokumentit ja sarjat ufoista ja humanoideista ja uskoi myös vahvasti siihen, että ne ovat totta. Itse taas olen halunnut uskoa mutta silti samalla olen ollut hieman skeptinen. Ja myös peloissani. Ollessani lapsi twinpeaksit ja salaisetkansiot täyttivät televisioruudut ja niitä piti aina sivusilmällä katsella vaikka ne pelottivatkin. Salaisten kansioiden tunnarin kun kuuli radiosta niin kovasti alkoi pelottaa olla yksin kotona aikuisten ollessa töissä. 

Mutta en silti voi uskoa, että olisimme - me ihmiset - ainoat elolliset olennot täällä maailmankaikkeudessa. Aivan kuten tässä kirjassakin sanottiin, niin olisihan se nyt äärettömän avaruuden hukkaanheittoa jos olisimme ainoat täällä. Avaruus sekin on aina minua kovasti kiehtonut mutta myös kovasti ahdistanut. On vaikea käsittää termiä 'ääretön'. 

Tähdistä tippuneet kerää yksien kansien väliin suomalaisten kokemat oudot ja ihmeelliset kosmiset kokemukset. Nämä kokemukset pitävät sisällään kosmiset unet ja unten kautta tulleet yhteydenotot, nähdyt valoilmiöt ja selittämättömät lentävät ja taivaalla leijuvat objektit. Mukana on myös hereillä ollessa tapahtuneet näyt, hahmojen vierailut ja sieppauskokemukset.

Vaikka aihe tuntuu ehkä pelottavalta, on tämän kirjan energia silti valoisa, myönteinen, rakkaudellinen ja kutsuva. Monelle kosmisia asioita kokeneelle nämä kokemukset ovat olleet tajunnanräjäyttäviä, ihmeellisiä, haluttujakin sekä monesti myös niin vaikuttavia, että koko ihmisen elämä on muuttunut, vaihtanut suuntaa ja henkiset kyvyt ovat saattaneet herätä tai voimistua. 

Kirjaa lukiessani sain ahaa-elämyksen sen suhteen, että kosmiset kokemukset voivat olla hyvin samantapaisia kuin muut henkiset kokemukset. Voi siis olla vaikea todentaa onko kyseessä enkelten, henkien vai sittenkin kosmisen maailman yhteydenotto. Tämä seikka sekä kiehtoo että hämmentää minua. Kirjan luoma rakkaudellinen tunnelma ja muiden sivilisaatioiden edustajien pääsääntöinen hyväntahtoisuus sai minutkin toivomaan omia kosmisia kokemuksia ja heräsi toive saada itsekin kosmista hoitoa omiin henkisiin ja fyysisiin haasteisiin.

Asta Swan
Basam Books 2019

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti