sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Uudet kosmetiikkatuotteet testissä


Sain Sirowa Finland:lta muutaman tuotenäytteen itselleni vielä tuntemattomilta merkeiltä. Tai merkit ovat tuttuja mutta tuotteet eivät. Buxomilta testiin tuli Wanderlust Primer-Infused Blush sävyssä 'Dolly' ja Serial Kisser™ Plumping Lip Stain -huulikiilto, BareMinerals:lta Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick ja The Ordinaryn Granactive Retinoid 2% Emulsion.


Poskipunia en juurikaan ole käyttänyt, lähinnä vain aurinkopuuteria sipaissut poskiin eloa antamaan. Ei minulla silti mitään poskipunia vastaan ole, en vain ole tullut hankkineeksi niitä. Tämä Buxomin Wanderlust Primer-Infused Blush sisältää pohjustuksen ja antaa pitkäkestoisen, raikkaan hehkun. Poskipuna sisältää hyaluronihappoa, joka antaa tasaisen lopputuloksen. Hyaluronihappo mm. kosteuttaa ihoa ja pitää sen kimmoisana ja pehmeänä.

Wanderlust Primer-Infused Blush on pigmenttikylläinen, kuiva mutta silti helposti levittyvä ja iholla hyvin pysyvä poskipuna. Dolly on juuri sopiva sävy omaan ihonsävyyni. Se korostaa kivasti, antaen ikään kuin luonnollista punaposki-fiilistä kasvoilleni. Tätä tulen käyttämään jatkossakin! 


Buxomin Serial Kisser™ Plumping Lip Stain - kevyen seerumin sanotaan  antavan huulille täyteläisen, herkullisen sävyn ja pitkäkestoisen, to-die-for kiillon. Myös tässäkin tuotteessa on hyaluronihappoa, joka hoitaa huulia, ja tekee niistä pehmeät ja täyteläisemmät.

Tämän huulikiillon suhteen en oikein tiedä mitä mieltä olisin. Tuoksu on voimakas, alkoholimainen jonka seassa on marjaisaa vivahdetta. Tuotekuvauksen mukaan kyseeessä on puolipeittävä tuote mutta ainakaan itselläni se ei sävytä huuliani lainkaan. Sävy on lähes väritön. Toisekseen lupaus pitkäkestoisuudesta ei päde omalla kohdallani. 'Stain' tässä tapauksessa ei siis merkitse kestävyyttä siinä merkityksessä jonka itse siihen yhdistäisin. 'Plumping Lip Stain' -nimensä mukaisesti olettaisin, että tuote lisää huulten täyteläisyyttä mutta näin ei ole. Huulissa kylläkin tuntuu pientä kihelmöintiä mutta tuote ei kuitenkaan lisää huulten runsautta. 

Serial Kisser™ Plumping Lip Stain on vähän sellainen 'paljon melua tyhjästä' -tuote, ikävä kyllä. Olen rakastunut huuliväreihin ja kestopuniin, ja yhden hyvän tuotteen olen jo löytänyt ja toivoisin löytäväni vastaavia, luotettavia kestopunia lisää. Tämä taas oli lähinnä perus huulikiiltoon verrattava, hieman tahmaava tuote, joka ei mielestäni ole hintansa väärti.


BareMineralsin Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick on nestemäinen, vesipohjainen puolipeittävä meikkivoide puikossa. Se sisältää yli 30% kosteuttavaa mineraalirikasta vettä ja sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle iholle. Tuote on vegaaninen.

En käytä juurikaan meikkivoidetta koska lähes kaikki meikkivoitteet saavat ihoni tuntumaan raskaalta ja rasvaiselta ja olo tuntuu tukalalta. Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick on suunniteltu käytettäväksi otsalle ja poskille meikkivoiteena, peitevoiteena ja korostustuotteena. Mitä peittävämmän lopputuloksen haluaa sitä useamman kerroksen tulee kasvoille levittää. Levityksen voi tehdä niin sormin kuin meikkisienen avulla.

Itse tykkään tästä tuotteesta, koska tykkään nopeasta ja helposta meikistä. Voin sipaista puikolla meikkivoidetta haluttuihin kohtiin, esim. punoittaviin poskiin, otsaan ja nenän ympärille ja lopuksi lisään kasvoille vähän poskipunaa ja huuliin väriä. Tuote tuntuu kevyeltä ja huolettomalta kasvoilla.

The Ordinaryn tuotteista puhutaan paljon blogeissa ja somessa. Niitä ylistetään ja kehutaan lähes vallankumouksellisen hyviksi. Itse en ole tutustunut niihin henkilökohtaisesti ennen kuin nyt. Ordinaryn tuotteet näyttävät ja tuntuvat laadukkailta mutta eivät hinnaltaan ole kalleimmasta päästä.

Granactive Retinoid 2% Emulsion on vegaaninen emulsio ikääntyvälle iholle, mutta sen sanotaan auttavan myös ihon epätasaisuuksiin.

Lainaus Nordicfeel-sivustolta:

Retinoidiemulsio, joka auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä. Retinoidiemulsiossa on stabiili koostumus, jossa yhdistyy kaksi seuraavan sukupolven retinoidiaktiiviainetta:

a) 2%:n Granactive Retinoid -pitoisuus - liukenevan Hydroxypinacolone Retinoaten yhdiste (HPR). HPR on edistynyt retinoidin muoto, yksi retinoiinihapon esteri, joka suojaa ikääntymiseltä tehokkaammin kuin retinoli, retinyylipalmitaatti tai lähes mikään muu retinoidin muoto.
b) Puhtaan retinolin kapseloitu muoto tukee sekä Granactive Retinoidin kulkeutumista ihoon että sen tehoa.

Retinoidiemulsiossa käytetyt retinoidin muodot on kehitetty vähentämään ärsytystä, jota saattaa usein esiintyä retinoidien käytön yhteydessä (mukaan lukien retinoli), sekä antamaan paremman ja näkyvämmän tuloksen ikääntymisen merkkien ehkäisyssä. Retinoidiemulsio sopii jo ikääntyneelle iholle ja ensimmäisten ikääntymisen merkkien ehkäisyyn.

Yllätys yllätys, en ole huomannut vielä mitään muutoksia tai vaikutuksia ihollani, mutta ehkä kolmen viikon testijakso on vielä liian lyhyt niiden ilmentymiselle. Toki tunnen pientä epäonnistumisen tunnetta jos vertaa niihin kokemuksiin mitä ihmiset blogeissaan kirjoittavat. Moni kun sanoo nähneensä selkeän eron jo yhden vuorokauden aikana. Mutta, minä jatkan tuotteen käyttöä koska se tuntuu muutoin sopivan iholleni, se ei jätä ihoa rasvaiseksi eikä oloa tukalaksi. Ylellisen oloinen tuote lisää hyvänolon tunnetta. Lisäksi se on edullinen, ja pakko se on hyväksyä sekin tosiasia, että olen jo sen ikäinen että tällaisten tuotteiden käytön aloittaminen on tullut ajankohtaiseksi.Kiitos tuotteista Sirowa Finland

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti