tiistai 9. elokuuta 2016

Taivaan valoLapsena Laura huomasi tietävänsä asioita ennalta. Hän ajatteli olevansa jotenkin viallinen, jopa kirottu. Hän ei ymmärtänyt miksi hän aavistaa tai tietää asioita ennalta pystymättä silti vaikuttaa niiden kulkuun. Ajan myötä hän kuitenkin oppi ymmärtämään itseään ja kykyään paremmin. Hänelle selvisi, että hän on selvänäköinen, -kuuloinen sekä -tuntoinen, lisäksi hän on meedio. Sen lisäksi hän on äiti, vaimo ja opettaja. 

Taivaan valo kertoo Laura Lynne Jacksonin tarinan. Hän kommunikoi tuonpuoleisen kanssa välittäen viestejä edesmenneiltä tänne maanpäällä oleville. Hänen kykyjään on testattu tieteellisin keinoin ja ne on todettu todellisiksi. 

Tämä teos todistaa sen, että rakkaus ja side eivät koskaan katkea, vaan pyyteetön rakkaus säilyy ajasta ikuisuuteen. 

Odotin tätä kirjaa kuin kuuta nousevaa. Muutaman kuukauden odotus palkittiin ja luin sen ennätysnopeasti. Kylmät väreet kiisivät ihollani ja silmäni kostuivat liikutuksen kyynelistä. Kirja on ihana! Laura Lynnen tarina on upea ja ihmeellinen, ihan samoin kuin hänen kykynsäkin. Mikä mahtava kyky on luoda siteitä täältä tuonpuoleiseen ja takaisin. Parantavia, hyväätekeviä, rakentavia ja puhdasta rakkautta sisältäviä yhteydenottoja. Kirjaan kerätyt ihmisten tarinat olivat koskettavia ja ihmisten traumaattiset lapsuuden kokemukset olivat toisinaan jopa miltei liian kipeitä luettaviksi mutta miten hienosti tuonpuoleisesta tullut tieto, lohdutus ja rakkaus paransivat nuo kipeät arvet ja muistot. Vuosien painolasti hävisi ilmaan ja eheytyminen saattoi alkaa. 
Tässä ei ole kyse millään tapaa mistään synkästä tai negatiivisesta, 
ainoastaan ilosta, valosta ja rakkaudesta.Taivaan valo
Laura Lynne Jackson
Otava 2016


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti