sunnuntai 9. elokuuta 2015

Onnittelut!


Mieheni täti täytti vuosia ja ajattelin, että olisi kiva häntä kortilla muistaa. Minulla oli valmiina yksi, jonka mieheni jo kelpuutti, mutta silti minua jäi vaivaamaan, ettei kortti ole saajansa näköinen.
Siispä minun oli tartuttava tuumasta toimeen ja tehtävä saajan näköinen kortti. Tai ainakin oman visioni kaltainen - ja mielestäni hänen kaltainen.

Tietääkseni vastaanottaja puuhastelee puutarhassaan, ainakin pakolliset työt. Kasvatellen pöydän antimia ja liaten käsiään multaan tai muuhun maa-ainekseen.


Rouheasti vaan nitojalla kiinni leimatut korttipalat mustanpuhuvaan taustapaperiin ja koko komeus korttipohjaan liimalla kiinni. Korttipohjan päällä vanha kirjansivu, johon leimasin mustalla musteella polkupyöriä. Onnittelut-leimasin on Finnstamperin.

P.S. Finnstamperilta on muuten ilmestynyt joulua ajatellen vallan ihania joululeimasimia! 
Rakastan tekstileimasimia.
3 kommenttia:

 1. Noniin, tilasin Etsystä muutaman leimasimen. Lähinnä sellaisia, joita voi käyttää kalenterin kanssa, mutta kun tämä käsityö ja askertalu puoli tuntuu itsestä niin kaukaiselle... :) mistä ja millaista mustetta nyt kannattaa hankkia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että innostuit leimailusta :) En ehkä ole oikea ihminen neuvomaan mikä tuote on se paras koska itse teen asioita aina omalla tavallani enkä välttämättä niin kuin 'pitäisi' tehdä :) Mutta minulla on käytössä kirjakaupasta ostamani musta mustetyyny, Artline -merkkinen. Se on mielestäni tosi hyvä, leimausjälki on siisti ja tarkka. Toiset taas suosittelee Distress Ink -musteita, mutta minä saan niillä aina epätarkkoja ja laikukkaita painojälkiä, varsinkin kirkkaitten leimasimien kanssa. Ehkä en vain ole niin tottunut käyttäjä kuin toiset. Painojälkeen vaikuttaa aina tietysti myös paperinlaatu. Musteita on kaikenkaikkiaan niin paljon erilaisia, että kokeilemalla se taitaa parhaiten selvitä, että mikä itselle sopii parhaiten. Ja painojäljen kannattaa aina antaa kuivua kunnolla, ettei se tahri muita papereita tai käsiä. Ja muista pestä leimasimet aina käytön jälkeen! Itse olin aikoinani niin hölmö, että en pessyt ja nyt ne leimasimet ovat sitten ihan turhuisia, toimivat onnekseni kuitenkin.

   Poista
  2. Kiitos kun vastasit! Nyt tiedän mitä kannattaa kokeilla. :)

   Poista