keskiviikko 12. elokuuta 2015

Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja



Kirja, tai oikeastaan kirjasarja on oikea runsauden sarvi! Kun alkujaan lueskelin kirjan esittelyä, ajattelin, että kirja sisältää varmasti kaikkea sellaista mistä jo suurin piirtein olen selvillä mutta kirjaan tutustuessani huomasin olevani väärässä. Tietoa on niin runsaasti ja monipuolisesti, että kaiken sisäistäminen vie aikaa. Eikä kirjasarjaa kannatakaan ulkoa opetella, vaan käyttää vähän kuin tietokirjana, josta etsiä tietoa tarpeen mukaan.

Ensimmäinen osa käsittelee indigo-, kristalli- ja muita uuden ajan lapsia.
Tässä osassa paneudutaan eniten indigoihin ehkä siksi, että kirjoittaja itse lukeutuu heihin.

Toisessa osassa käsitellään todella laajasti enkeleitä. Millaisia enkelit ovat, mitkä ovat heidä tehtäviään. Esitellään Jumalallisen minän kaavio, kerrotaan enkelihierarkiasta
ja esitellään säteet 1-12, ja paljon muuta. Lisäksi jälleen runsaasti myös kirjoittajan ja hänen tyttärensä kokemuksia ja tarinoita.

Kolmannessa osassa käsitellään todella tarkasti ja yksityiskohtaisesti luonnonhenkien maailmaa. Tämä on sisältä tarkkoja kuvauksia keijuista, maahisista, peikoista, menninkäisistä, tontuista, haltioista ynnä muista luonnonhengistä. Lisäksi esitellään tulen, veden ja ilman elementaalit, sekä keijumaan mestarit, jumalat ja jumalattaret.
Tässä kirjan osasessa kerrotaan myös mielenkiintoista tietoa Suomessa oleskelevista luonnonhengistä. Diana Cooperin mukaan Suomi on hyvin erityinen paikka, sillä täällä on erittäin puhdasta ja korkeataajuista valoa.

Kirjan lopusta löytyy myös päiväkirjamainen osuus kirjoittajan ja tämän tyttären matkasta Englantiin Glastonburyyn ja Stonehengeen.

Teos herättää monenlaisia ajatuksia. Ihmetystä ja hämmästystä. Kirja valottaa ja avartaa näkymättömän maailman ulottuvuuksia – kaikkea sitä mitä paljain silmin ei jokainen näe.
Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja koostuu kirjoittajan omakohtaisista kokemuksista ja omasta henkisestä kasvustaan, lisäksi suuressa roolissa on myös hänen tyttärensä, joka äitinsä tavoin on herkkä aistimaan näkymätöntä maailmaa. Lisäksi kirjaan on koottu runsaasti tietoa eri lähteistä koskien mm. enkeleitä, luonnonhenkiä, lohikäärmeitä ja yksisarvisia.

Yksi seikka mikä mielestäni myös tekee tästä kirjasarjasta niin erityisen on se, että kokonaisuuden takaa löytyy kotimainen tekijä. Tällaista vastaavaa teosta ei nimittäin maastamme toista löydy. Kirjassa on sivuja yhteensä 314 mutta teksti on todella tiivistä ja normaalia pienempää, joten tietoa on runsaasti.


Ja niin kuin monissa muissakin henkisen puolen kirjoissa, myös tässä välittyi selkeä huoli luonnon ja maapallon hyvinvoinnista, tai siitä miten ihmisen teot vahingoittavat maapalloamme. Tajuammeko ajoissa virheemme ja ehdimmekö korjata ne ennen kuin on liian myöhäistä. Ymmärrän siis vallan hyvin luonnonhenkien suuren huolen aiheesta. Kotipihastani kaadettiin yllättäen kirsikkapuu ja voi miten surulliseksi se minut teki, ja miten väärältä se mahtoi keijujen ja muiden valo-olentojen mielestä tuntua. Mutta sekin oli vain yksi puu, muualta maailmasta tuhoutuu jatkuvasti harvinaisia kasveja ja uhanalaisia eläimiä. Toivoisin, että kaikki tämä tieto ja informaatio mitä maailmoja erottavan verhon takaa saamme kohtaisi jonakin päivänä valtavirran ja median kanssa. Jotta kaikki tämä arvokas tieto tulisi kaikkien saataville ja että se myös otettaisiin vakavasti.  

Heinonen, Tuulia (2014). Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja. Kurikka: Valmiixi. 314 s. ISBN 978-952-5965-19-3 (A5-koko, sid., sis. 4-värikuvia). UDK 13, YKL 15.9. Paino 480 g, pm-luokka 4.

Tähtien lapsia,enkelimäisiä olentoja sisältää kolme kirjaa. Kirjan ensimmäinen osa Uudet valon tähtilapset kertoo uusista lapsista - indigoista, kristalleista sekä luonnonhenki-, sateenkaari- ja aurinkolapsista - ja antaa ohjeita siitä, kuinka kasvattaa näitä lapsia.
Kirjan toinen osa Enkelimäisiä olentoja kertoo kohtaamisista enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa; se kertoo säteistä, enkelihierarkkiasta ja tehtävästämme maapallolla.
Kirjan kolmas osa Keijumaa kertoo maapallon luonnonhengistä selvänäkijöiden kuvausten perusteella. Mukana ovat myös yksisarviset, lohikäärmeet ja Panin maailma, samoin kuin Suomen merkitys maapallon muuttumisessa.
Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja on erittäin kattava ja käytännönläheinen kirja, joka antaa oivalluksia ja työkaluja henkiseen elämään tutustumisessa. Se sisältää runsaasti kanavointia ja meditaatioita, ohjeita ja kokemuksia henkimaailmasta. Saatavilla ei ole toista vastaavaa suomalaisen tekijän kirjoittamaa kirjaa.


* VALMIIXI tarjoaa ammattitaitoisia viestintäpalveluita yrittäjille ja yrityksille, opiskelijoille ja tutkijoille sekä kirjailijoille. Osaamiseemme kuuluvat kieli, käsitteet ja kuviot - ammatilliset ja tieteelliset tekstit.
* VALMIIXI tarjoaa kirjoittajille myös pienkustantamon palveluita. Erikoisalojemme lisäksi teemme terveyden ja hyvinvoinnin alaan tai luontoon liittyvät tekstit kirjoiksi, myös runo- ja kuvateokset.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti