torstai 31. maaliskuuta 2016

RisusydämetKohta luonto alkaa vihertää, joten nyt on hyvä aika kerätä paljaita oksia risutöihin. Minä keräsin nämä kaadetuista puista. Risut taipuu moneksi ja olisi kiva oppia vähän monimutkaisempiakin risutöitä, mutta yksinkertaisillakin jutuilla saa näyttävyyttä ja mukavaa ilmettä.


Tein nämä risusydämet viemisiksi Pääsiäisen pyhiksi kun meillä oli tiedossa pari eri kyläilypaikkaa. Idea lähti ihan näistä perinteisistä lasten tekemistä pääsiäisvitsoista mutta teinkin sitten enempi aikuisille suunnattuja koristeita. Toinen 'lahjan' saajista kylläkin hieman epäröiden kysyi, että mihin tämä nyt on tarkoitus laittaa. Vaikka ulko-oveen koristeeksi. Tekemisen ja antamisen ilosta minä nämä tein, vaikeaahan se silti on keksiä sellainen idea ja juttu, jolle vastaanottajalla on varma käyttökohde. 

Kumpaisessakin sydämessä on koristeena valkoisia höyheniä, paperinarusta ja hamppunarusta tehty rusetti sekä itsetehdyt kukkaset. Yläkuvassa olevaan sydämeen tein kukan paperinarusta ja alakuvassa kukka on tehty polyesterikankaasta polttotekniikalla, siitä tarkemmin täällä.


Kuvat on otettu Canonin pokkarilla G7X. Testailen kameraa ja tuumailen samalla, että olisiko tästä minulle kameraksi. Onhan tämä pieni ja näppärä, sopii taskuun ja laukkuun, ja on kuvausominaisuuksiltaan monipuolinen.2 kommenttia:

  1. Samoissa ajatuksissa täällä. Eli kaadoimme myös puita ja risut odottavat askarteluja. Risuista on niin moneksi. Liisa

    VastaaPoista