torstai 2. helmikuuta 2017

Ompele ja somista!


Wc:n pienen pintaremontin jälkeen tilasta lähti kaikki ylimääräiset hyllyt ja tasot tilaa viemästä. Kyseessä on siis todella pikkuruinen tila mutta toisaalta se on ihan toimiva näinkin. Pienessä tilassa näppärille ideoille on aina tarvetta, ja asioille ja esineille täytyy löytää vaihtoehtoiset paikat.

WC-paperit pyörivät yleensä allaskaapissa tai pytyn vieressä lattialla, mutta ne voi laittaa myös tällaiseen - helppotekoiseen - ommeltavaan telineeseen. Tarvitaan vain suikale kangasta, jonka vapaat päät ommellaan yhteen, sen jälkeen ommellaan keskelle sauma ja yläosaan kuja nauhalle, nyörille tai puuhelminauhalle kuten tässä tein.

Pujottelin puuhelmiä vahvaan naruun ja pujotin helminauhan sille ommeltuun kujaan ja solmin helminauhan päät tiukasti solmuun.

Tärkeintä tässä wc-paperitelineen teossa on mitata oikeankokoiset 'aukot ' tai väliköt paperirullille. Tähän minun tekemääni mahtuu joko 4 pienehköä rullaa tai 2 runsaamman kokoista rullaa.

Olen muuten miettinyt nyt useamman kuukauden, että millaisen DIY-henkisen seinään kiinnitettävän paperitelineen sitä oikein tekisi ja nyt sattumalta vastaus pulmaani löytyi: ovenkahva seinään ja rulla kahvaan! Jes, toimii!

Vessaakin voi somistaa ja koristella: Tähdet ekokartongista.
Kuvissa esiintyvässä Lambi WC-paperissa on Suomi100 -teemaan suunniteltu Juhla-kuosi (Finlayson).

– "Koska olemme suomalainen yritys, joka valmistaa tuotteensa täällä suomalaisesta puusta, on meille kunnia-asia olla yksi Suomi 100 -juhlavuoden yhteistyökumppaneista. Halusimme ehdottomasti tuoda markkinoille kotimaatamme juhlistavan erikoispakkauksen. Lambin papereihin suunniteltu painatus on peräisin Suomen itsenäistymisen ajoilta. Se juontaa juurensa Finlaysonin 1910-luvulla suunnittelemaan ja aikanaan käytössä olleeseen sairaalapeittoon, joka henkii kansallisromantiikkaa ja jugendia, kertoo Lambin Brand Manager Hanna Jokitöyrä." (Mediatiedote)

2 kommenttia:

  1. Kivoja ideoita pieneen vessaan. Kivan näköinen pussukka ja teline missä se roikkuu.
    Meillä on pieni vessa, pitäis remontoida.

    VastaaPoista