torstai 31. elokuuta 2017

Passion Test


Onko elämältä suunta hukassa? Etkö tiedä mihin suuntaan lähtisit vai tuntuuko ettet edes saa kiinni unelmistasi ja intohimoistasi? Siinä tapauksessa Passion Test voi olla kirja sinua varten. Passion Test on kirja, joka opastaa sinut löytämään intohimosi. Passion Test on myös testi, jonka avulla jokainen voi hahmottaa ja löytää oman suuntansa elämänpoluilla. Passion Testin kehittäjät Janet Bray Attwood ja Chris Attwood lupaavat, että tällä helpolla testillä voit päästä epätietoisuudesta tai epämieluisalta tuntuvasta elämäntilanteestasi uuteen loistoon. 

Testin alussa kirjataan paperille vähintään viisitoista haavetta, unelmaa ja/tai intohimoa siitä, mitä toivoo elämältään tai mitä tahtoo elämässään kokea/tehdä/olla. Haaveiden ei toki tarvitse olla materialistisia vaan ne voivat olla myös henkiseen hyvinvointiin liittyviä. Kirjassa on lukuisia onnistumistarinoita muilta testin tehneiltä. Näitä lukiessa tulee hieman hämmentynyt olo, niissä nimittäin on kaikissa melko samansuuntainen tarina 'köyhästä miljonääriksi lyhyessä ajassa' ja jotenkin sellainen ajatus tuntuu ainakin itsestäni turhan lennokkaalta ja epärealistiselta. Mutta silti takaraivossa herää toivo paremmasta. En silti odota rikkauksien saapuvan elämääni miljoonien muodossa. Toinen ajatus kirjan tarinoista ja ylipäänsä Passion Testistä on se, että voiko jokainen oikeasti saada sen mitä joka solullaan tahtoo. Mietin niitä ihmisiä, joilla on lukuisia ongelmia, vaikeuksia ja kurjuutta elämässään, sellaisia joihin he eivät itse voi vaikuttaa. Voivatko he pelkän myönteisen ajattelutavan ansiosta saada paremman tulevaisuuden. Tai entä he, jotka eivät tiedä mitä haluavat tai eivät tunne intohimojaan, tai eivät tiedä mitä tekisivät niiden eteen. Ilmoittaudun kuuluvani jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Minulla on toki lukuisia haaveita, testin ensimmäisen osan tehtyäni sain paperille viisi suurinta haavettani, mutta silti minusta tuntuu epävarmalta. Ovatko ne oikeasti ne isoimmat intohimoni, ja miten voisin viedä niitä eteenpäin. Passion Test on varmasti oiva keino heille, joilla on runsaasti määrätietoisuutta, voimaa ja rohkeutta hypätä tuntemattomaan ja ottaa riskejä, koska niitä ominaisuuksia ihmiseltä vaaditaan, jotta tästä testistä olisi hyötyä. 

Kirjassa puhutaan samasta aiheesta, joka on yksi puhutuimmista aiheista nykyään - positiivisesta elämänasenteesta ja ajatuksen voimasta. Se miten suhtaudut elämään ja sen tuomiin haasteisiin - pelkoihin tarrautuminen vain lisää ikäviä asioita elämääsi kun taas positiivisilla ajatuksilla kutsut elämääsi kaikkea hyvää. Ymmärrettävä ja hyväksyttävä ajatus. Nöyryys on myös tärkeä ominaisuus matkalla loistoon ja hyvinvointiin. Kuuntelemalla, luottamalla muihin ja olemalla luottamuksen arvoinen, ottamalla apua vastaan ja auttamalla muita saa itsekin hyvää osakseen. On hyvä oppia kuuntelemaan luontoa, se nimittäin ohjaa meitä oikeaan suuntaan kunhan vain osaamme kuulla sen viestit. Universumi kyllä tietää mikä on sinulle hyväksi, on vain autauduttava ja annettava sen ohjata sinua oikeaan suuntaan. Se mitä itse ajattelee tai toivoo tapahtuvan ei välttämättä toteudu juuri sillä tavalla kuin itse on ajatellut tai suunnitellut. Passion Test muistuttaa, että matkasi esteenä voivat olla vain kolme asiaa, ja ne ovat valheelliset ajatukset, käsitteet ja uskomukset. Tämä on niin ironisen helppo ymmärtää mutta silti niin vaikea toteuttaa. Minä tarvitsisin matkalleni mukaan oppaan, joka tuuppaisee eteenpäin jokaisen kömmähdyksen jälkeen. Toisten auttaminen tuntuu aina paljon helpommalta.

Passion Test
Löydä elämäsi tarkoitus yksinkertaisen menetelmän avulla
Janet Bray Attwood & Chris Attwood
Viisas Elämä
Basambooks2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen juttu. Muistuttaa Abraham Hicksin ajatuksia. Noita on tullut itsekin mietittyä: mitä kaikkea on oikeasti mahdollista saavuttaa, jos oikeasti haluaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on näitä kerran päivässä ajatusvirtaan tulevia ajatuksia...kunpa vain uskaltaisi hypätä tuntemattomaan.

      Poista