maanantai 4. syyskuuta 2017

Kahvi kaunistaa


suvikukkasia

Sain jokin aika sitten testattavakseni tätä ihanaa Optiat Hit The Sheets Vanilla Velvet Kahvikuorintaa. Se sopii sekä kasvoille että vartalolle. Tuote on vegaaninen ja ekologinen. Kuorivana aineena on kahvi, ja tarkemmin ottaen korkealaatuiset arabica-kahvinporot. 

Optiat kuorinta-aineisiin kerätään käytettyjä, korkealaatuisia kahvinporoja lontoolaisista kahviloista. Kahvi toimii luonnollisena kuorinta-aineena, joten tuotteisiin ei ole lisätty vesistöjä saastuttavia mikromuovihelmiä. Kahvi sisältää paljon antioksidantteja, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan ja ehkäisevät näin ihon ennenaikaista ikääntymistä. Kahvin sisältämä kofeiini kiihdyttää ihon verenkiertoa ja auttaa sellaisissa iho-ongelmissa kuin akne, ekseema, selluliitti ja raskausarvet. Kahvin lisäksi Optiat-tuotteissa käytetään vain korkealaatuisimpia kasvipohjaisia ainesosia.

Optiat-kuorinta-ainesarjaan kuuluu neljä eri vaihtoehtoa: virkistävä Lemongrass Lifter, piristävä Potent Peppermint, raikastava Mouthwatering Mandarin ja rentouttava Vanilla Velvet. 
Ei ollut vaikea päättää minkä valitsen. Vaniljaa rakastavana vastaus oli selkeä. Ja toisekseen ainoa mitä touhukkaan arjen jälkeen kaipaan on rauhaa ja rentoutumista. Vanilla Velvet tuoksuu taivaalliselta! Kuin olisin suklaarasian sisällä. Kahvin ja vaniljauutteen sekoitus on ihana, melkein tekisi mieleni syödä sitä. Mutta huomio, vaikka tuote onkin vegaaninen ei se silti ole syötävää, eikä edes maistu hyvältä. En kokeillut syödä mutta pesun yhteydessä tunsin suolaisen maun. Kuorinta-aine on todella riittoisaa, peukalonpään kokoinen määrä riittää hyvin sekä kasvoille että olkapäille. Kahvinporot myös kestävät pitkään eli niillä voi hieroa ja kuoria ihoa niin pitkään kuin tarpeen on. Toiset kuorinta-aineet kun helposti liukenevat veden ja kosteuden mukana nopeasti pois. Pesun ja ihanan aromaattisen hoidon jälkeen iho tuntuu samettisen pehmeältä ja hyvällä tavalla rasvaiselta. Kahvihan sisältää rasvaa ja sen kyllä huomaa tässäkin. Tuntuu kuin kuorinta-aine jättäisi iholle hoitavan haarniskan. Sen myötä on hyvä mennä unille. Hyvinvoiva iho, hyvinvoiva mieli.

Ainesosat:
INCI: Coffea Arabica Seed Powder (Arabica Coffee), Sucrose (Brown Sugar), Sodium Chloride (Sea Salt), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Var Dulcis (Almond) Kernel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Limonene*, Benzyl Cinnamate*. *Luonnollisia ainesosia

Pakkauskoko: 220g

Lisätietoja: NHS
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti