tiistai 9. huhtikuuta 2019

Halu | Audrey Carlan


No niin, vihdoinkin on taas Audreyn käsialaa saatavilla. Tykästyin Audrey Carlanin tuotantoon jo pari vuotta sitten kun luin kirjasarjan Calendar Girl. Audrey Carlanilla on omaleimainen tyylinsä josta pidän. Hänen teksteissään pilkahtelevat huumori, lämpö ja tietysti erotiikka. Tarinoissa painotetaan tyypillisesti naisvoimaa, ystävien tärkeyttä, hyväntekeväisyyttä ja elämän arvoja. 

HALU on ehkä kliseinen tarina jälleen kerran rikkaasta, haastavasta multimiljonääristä ja kauniista nuoresta naisesta, jotka rakastuvat ensisilmäyksellä ja joiden välillään säkenöi satumaisen ihanasti. Seksi on taivaallista ja halut vievät hahmoja sinne tänne elämän aallokossa. Mutta silti, silti minä rakastan näitä epätodellisen ihania tarinoita. Kukapa ei haluaisi rinnalleen komeaa, vahvaa, luotettavaa miestä joka palvoo naistaan ja tekee tämän puolesta kaikkensa. Ja ne kuumat lisukkeet vielä siihen päälle niin avot.

Luin kirjan hetkessä. Tai no parissa päivässä, mutta se on hetki minulle kun puhutaan kirjan lukemiseen käytetystä ajasta. Pakko oli kuitenkin nukkua välissä ja hoitaa arki. Halu oli silti kova päästä takaisin Gigin ja Chasen romanssin pariin. Gigi eli Gillian on kovia kokenut nuori nainen, joka työmatkallaan törmää baarissa upeaan mieheen, mutta jonka sitten menneisyytensä mörköjen takia päästää käsistään. Chasen ja Gigin tiet kuitenkin risteävät uudelleen ja heidän välillään säkenöivä energialataus saa heidät tutustumaan toisiinsa paremmin. Kummankin menneisyydessä on omat monsterinsa mutta yhdessä heistä tulee vahvempia. HALU on kaunis rakkaustarina, joka on vasta alussa. Otin selvää, että kyseistä kirjasarjaa on jäljellä vielä neljän kirjan verran, en tiedä kauanko saa odottaa että pääsen lukemaan seuraavan osan. Nämä tällaiset romantiikkaa ja seksiä pursuavat kirjat saavat minut aina valtaansa, samaan aikaan tahtoisin ahmia koko kirjan kerralla ja sitten taas minut valtaa turhautumisen tunne kun ihana tarina päättyy eikä tulevasta ole tietoa.

Jos et ole vielä lukenut Calendar Girlejä niin suosittelen tutustumaan niihinkin HALUn lisäksi. Tarinoissa on yhteneväisyyksiä toki myös Fifty Shades -trilogiaan mutta toisaalta se ei silti haittaa yhtään. Vastaavasti muissakin genreissä on omat kliseensä jotka toistuvat kirjailijasta ja kirjasta toiseen mutta silti nämä erilaiset mutta samankaltaiset tarinat koukuttavat tuhansia lukijoita. 


HALU
Audrey Carlan






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti