maanantai 23. syyskuuta 2019

Juhlaruokakirja


"Juhlaruokakirja on ruokavaikuttaja Peggy Thomaksen toinen teos. Hänen bloginsa, Peggyn pieni punainen keittiö, on yksi Suomen suosituimmista ruokablogeista." - readme.fi

Juhlaruokakirja on kattava teos niin perinteisiä kuin uudella twistillä toteutettuja reseptejä. Visuaaliselta ilmeeltään kotoisa kirja kutsuvine ja suurine kuvineen antaa ruokaa kaikille aisteille. Kirjan reseptit on jaettu lukuisiin eri teemoihin joulusta halloweeniin ja saunajuhlista kesäpiknikiin ja lastenjuhliin. Reilu 300 sivua kattava ruokakirja tarjoaa jokaiselle jotakin! Kirjasta löytyy myös koristelu- ja kattausvinkkejä sekä erilaisia lämpimiä ja kylmiä juomia & drinkkejä.

Grillijuhlamenyyssä tutustutaan havaijilaisiin ruokatunnelmiin mausteisten kanavartaiden ja katkaraputacojen kautta, rapujuhlissa maistellaan kantarellikeittoa ja rapusalaattia. Halloweenina herkutellaan kurpitsarisotolla ja itsenäisyyspäivää vastaanotetaan haukimoussen ja siikaleipien kera. Ystävänpäivään sopii vadelma-kuohuviinikakku, laskiaiseen mausteinen kaakao ja valmistujaisjuhlien kattauksen kruunaa Malibu-limettijuustokakku.



Peggy Thomas
Readme.fi 2019













2 kommenttia: