torstai 26. syyskuuta 2019

Kässämeininki - kirja


Kässämeininki - 35 ideaa kotiin

Kirjaan on koottu hauskoja ja helposti toteutettavia käsityöprojekteja, joissa kierrätys ja tuunaus on pääosassa. Tämähän ideologia sopii hyvin itseeni. Käytän paljon kierrätysmateriaaleja ja tykkään tuunata ja hyödyntää toisten hylkäämiä materiaaleja. Kiertelen kirppareita ja roskalavoja ja kuskaan kaiken kotiin jemmaan "pahan päivän varalle".

Kirjassa tehdään mm. jakkaran päällisiä kaulahuiveista, koreista amppeleita, hyllyjä leikkuulaudoista, kukista ryijyjä, kupeista ja kipoista kynttilänjalkoja ja huovasta mattoja.

Kirjassa esitellyt projektit syntyy pienellä vaivalla kotoa jo löytyvistä materiaaleista ja tavaroista, tai tarvittavat jutut löytää vähällä rahalla kirppareilta. Silmät kannattaa pitää auki kun maailmalla kiertelee, roskastakin voi syntyä yllättäviä asioita. Kirjan ideoita voi käyttää inspiraationa omanlaistensa ideoiden toteuttamiseen tai noudattaa annettuja ohjeita tarkemmin.
Näillä selkeillä ohjeilla onnistut varmasti!

Maininki, Marjo
Karisto 2019


Marjo Maininki on luova yrittäjä, monipuolinen käsityöläinen sekä muotoilija. Käsitöitä tehdään rennolla kierrätysfiiliksellä. Usein ideat muotoutuvat materiaalilähtöisesti, kun jonkun roskasta tehdään toisen aarre. Maininki tahtoo tekemisillään inspiroida muitakin kustomoinnin, tuunaamisen ja kässämeiningin pariin! Emmi Korhonen on Helsingissä asuva ja työskentelevä freelance-valokuvaaja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti