sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Frozen 2 - kirjoja & hupipurkki

Frozenia pukkaa ovista ja ikkunoista. OIen muistaakseni sanonut joskus, että meillä ei sitten mitään lisenssituotteita aleta lapsille ostamaan, mutta kuinkas taas kävikään. Joulupukki rehasi viisivuotiaalle Frozenia toisensa perään, Elsaa ja Annaa on paidoissa, sukissa, kirjoissa, leluissa ja joulukalentereissa. Mutta minkäs sille voi kun lapsi itse niistä pitää. Ja pakko myöntää, että itsekin olen viehättynyt Frozenin tarinasta ja tyylistä. Kauan on silti saanut odottaa  kakkososaa tästä elokuvasta. Ja kauan tuo ykkönen on pysynyt (tai pidetty) pinnalla. Mutta nyt se on täällä ja oheistuotteet myös!

Tammi on julkaissut jo useita Frozen II -teemaisia kirjoja ja tuotteita. Tässä niistä muutama.

Disney Frozen 2 Elokuvasuosikit, klassikkotarinoiden taikaa, Frozen II johdattaa kiehtovalla tarinallaan lukijansa uutuuselokuvan maailmaan. 

Arendelin rauha rikkoontuu, kun salaperäinen ääni kutsuu Elsaa. Kun ääni ei jätä kuningatarta rauhaan päättää hän selvittää äänen alkuperän ja ajautuu sen myötä suuriin ja jännittäviin seikkailuihin, yhdessä ystäviensä kanssa. Tarina on jännittävä ja elokuvana se on varmasti vieläkin upeampi kokemus. Monet ovat jo elokuvan nähneetkin ja sitä kovasti kehuneet. Itsekin tahtoisin sen jo nähdä mutta odotan, että se ilmestyy DVD:lle, elokuvateatterissa se voisi olla liian tiivistunnelmainen meidän viisivuotiaalle. Frozen huurteinen seikkailu - OLAFIN JOULUYÖ on pienikokoinen kirja, joka kertoo runomuodossa Olafin ja joulupukin kohtaamisesta. Kirjaa myydään myös pienen, lasisen pyrypallon kera lahjapakkauksessa. Meillä yllättäen pienempi lapsista ei innostunut yhtään runomuotoon kirjoitetusta tarinasta kun sitten isompi tykkäsi siitä kovasti.

"Lähemmäs kaartaa talvinen reki, taivaalla täyden käännöksen teki."

Frozen II hupipurkki on ihana peltinen rasia, jonka pintaan on printattu Elsan kuva. Rasia sisältää tarinakirjan, puuhakirjan, tarroja, pahvihahmoja ja maisemataustan, jota voi käyttää pahvihahmojen kanssa leikkiessä tai yhdistää tausta vaikka barbie- tai legoleikkeihin. Lisätietoa kirjoista ja hupipurkista löydät 
tammi.fi / Frozen IIHuurteisin terveisin,Ei kommentteja:

Lähetä kommentti